6 stvari koje sigurno niste znali o svom polnom organu - Men`s Health

6 stvari koje sigurno niste znali o svom polnom organu

Pročitajte i 13 bizarnih činjenica o seksu

MRTVO DIZANJE PENISOM

Praksa „gvozdenih prepona“ je legitimna forma kung fu-a. U svom studiju borilačkih veština u Los Anđelesu, Tu Jin Sheng podučava studente kako da dižu određenu težinu, koja je trakama obmotana oko opuštenih penisa.

VAŠA EREKCIJA MOŽE DA BUDE OCENJENA

Erekcija vašeg prijatelja može da se oceni kroz skalu od 4 podeoka: veći, ali nije rigidan, nedovoljno jak za penetraciju, spreman za seksualni odnos, ali nije u potpunoj erekciji i potpuno spreman.

Otkrijte stvari koje niste znali o erekciji

Skalu merenja erekcije su razvili naučnici koju su testirali vijagru tokom 1990-ih godina. Primarna metoda koja je tada korišćena, jeste odgovor na pitanje ispitanika da ocene svoju erekciju na osnovu njihovog samopouzdanja i koliko često mogu da imaju seks.

MUŠKARCI I ŽENE SU PODJEDNAKO SENZITIVNI

Kada govorimo o senzitivnosti genitalne regije, možemo da zaključimo da su muškarci i žene gotovo identični.

Odvojene studije na Kornel Univerzitetu i Univerzitetu u Mičigenu koristile su naučni uređaj koji mere najlakšu količinu pritiska osobe koju može da oseti na svojoj koži. Za muškarce, najsenzitivnije regije su bile vrh penisa i regija na donjoj strani penisa ispod njegovog vrha, dok se ispostavilo da su za žene, najviše receptivne regije unutrašnjost usmina. Takođe je dokazano da su oba pola na istom nivou senzitivnosti.

Pročitajte i Zakrivljenje, broj erekcija i odgovori na druga važna pitanja o seksu

MOŽETE DA RADITE PIRSING NA PENISU KOLIKO GOD ŽELITE

Nemac Rolf Bucholz drži rekord po najviše urađenih pirsinga na telu. Prema evidenciji Ginisove knjige rekorda, od njegova 453 pirsinga, 278 se nalaze na njegovim genitalijama.

POSTOJE MUŠKARCI KOJI VOLE DA IH UDARAJU U PREPONE

Pročitajte i  Zabava na prednjem sedištu

Jak udarac u prepone je verovatno na dnu liste stvari koje želite da vam se dogodi tokom seksa, ali za neke momke “udaranje u testise“ je sado-mazo seksi fetiš koji oni obožavaju. Blizu 10 000 članova (muškarci i žene) na kinki sajtu Fetlife naveo ovo ličnim interesom.

Pročitajte i Sado-mazohizam u seksu: istine i laži

EREKCIJA MOŽE DA UTIČE NA VAŠU LOŠU ODLUKU

Naučnici MIT i Karnegi Melon Univerziteta su ispitivali 35 muškaraca u „u normalnom stanju“ i kada su bili seksualno uzbuđeni.

Ispostavilo se da kada su veoma uzbuđeni i imaju erekciju, sve posmatraju mnogo seksualno atraktivnije, uključujući i ženske cipele, ideju o trojci (dva muškarca i devojka) ili čak miris cigarete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *