10 stvari koje uvek izađu na videlo - Men`s Health

10 stvari koje uvek izađu na videlo

GLEDANjE PORNIĆA

Ti gledaš porniće, ali je verovatnoća da to i ona radi prilično velika. Ma koliko pokušavao da opišeš kako su ti pornići ovakvi i onakvi, ona u to neće poverovati. Jenom ćeš zaboraviti od obrišeš istoriju na pretraživaču, a onda ćeš biti uhvaćen u laži, što je mnogo gore od činjenice da gledaš porniće.

Kako da budite njen najbolji ljubavnik

DUGOVI

Nije na devojci da sudi o tvojim dugovima i razlozima koji su te do toga doveli. Mnogi muškarci pozajmljuju novac kako bi se školovali ili dali kaparu za nov auto ili stan. Koji god da je razlog tvoje finansijske situacije, to je u prošlosti, a imaš i posao da dugove vratiš. Ipak, to nemoj kriti od nje. Ukoliko predloži vikend na planini, a ti odbiješ, moraćeš da objasniš situaciju.

Do bolje veze za 15 minuta

ALjKAVOST

Nemoj sređivati užurbano stan svaki put pre njenog dolaska. Jednom će sigurno doći nenajavljena, a tada nećeš moći da sakriješ svoju aljkavost. Postoji verovatnoća da ni ona nije neka čistunica, ali za svaki slučaj nemoj skrivati svoje svakodnevne navike.

NE GOVORI DA NIKADA NISI PREVARIO DEVOJKU

Žene uvek nađu način da saznaju ili provere ono što ih zanima. Ukoliko si varao u prošlosti, bolje je da to priznaš na početku veze. Inače, ukoliko slažeš, a ona to sazna od nekog drugog, velika je verovatnoća da to nećeš moći da izgladiš. Stavi se na njeno mesto – kako bi se ti osećao da saznaš da te je slagala?

Pročitajte i:7 naučno dokazanih razloga da češće vodite ljubav

NE SKRIVAJ PSIHIČKE PROBLEME

Možda možeš da se pretvaraš neko vreme i sakriješ bes ili depresiju, ali ne i zauvek. Nemoj da dodvodiš sebe u situaciju da to provali na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme. Otvoreno joj reci o čemu se radi i potrudi se da rešiš problem sam sa sobom, a možda i ona priskoči u pomoć.

Pročitajte i  5 načina da zavedete svojim usnama

PUŠIŠ ILI KORISTIŠ ZABRANjENE SUPSTANCE?

Nema poente da ulaziš u vezu u kojoj ćeš se predstavljati da si nešto što nisi. Stalno će ti u mislim biti ili droga ili cigareta, a posle nekog vremena razmišljaćeš samo o tome kako da je se rešiš da bi smirio svoju zavisnost.

Saznajte o: Spoju seksa, ljubavi i novca

LjUBOMORA

Najbolji savet je da ne budeš ljubomoran, ali to je lakše reći nego učiniti. Mnogim devojkama laska kada im je dečko ljubomoran. Ali u granicama normale, da se razumemo. Zato je bolje da odmah kažete ako ste ljubomorni, možda će vam pomoći da to i prevaziđete zajedno.

Otkrivamo 3 trika kako da poboljšate ljubavnu vezu

POLITIČKI I RELIGIJSKI STAVOVI

Ukoliko ne želiš da promeniš svoje stavove koj imaju veze sa politikom ili religijom, onda je bolje da ih suptilno izneše na početku veze. Jer ukoliko se vaši stavovi razlikuju, to može biti ozbiljan problem u budućnosti. Zato je bolje da znate kako ono drugo razmišlja – bolje sprečiti nego lečiti.

Abeceda ljubavnih začina i lekovitog bilja

ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Nemoj kriti zdravstvene probleme, jer to se i ne može sakriti na duge staze, Uostalom, to i nije nešto čega bi trebalo da se stidite. Na kraju, osoba pored vas treba da zna kako da se ponaša u situaciji kada vam nije dobro.

Savetujemo: češće vodite ljubav nakon svađe

VEŠTINE

Ako ne umeš da kuvaš, zameniš sijalicu ili vežeš kravatu, to je OK. Nema ništa loše u tome da znaš šta ne znaš. Veza se ne treba zasnovati na sitnim lažima.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *