Kako da znate da treba da je zaprosite? - Men`s Health

Kako da znate da treba da je zaprosite?

SLAŽETE SE U VEZI S NAJVAŽNIJIM STVARIMA

Možda i ne deluje kao bitna stavka dok se zabavljate i ako ni jedno od vas dvoje ne želi decu (još uvek), ali to je jako bitno za budućnost. Trebalo bi da imate iste pogleda na način vaspitanja, religiju, finansije, mesto u kome ćete živeti i tako dalje… Ukoliko se poznajete dobro i među vama ne postoji ozbiljna tema o kojoj niste razgovarali onda ne treba da birnete. A ako niste razmotrili neke od ovih stavki, porazgovarajte o njima.

Pročitajte i: 3 potvrđena klišea o vezama

ZNATE KAKO TREBA DA SE OPHODITE JEDNO PREMA DRUGOM – ČAK I U SVAĐI

Seks posle svađe je nešto najslađe, ali… Kada je u pitanju svađa oko gluposti: ko će u prodavnicu, zašto niste spustili dasku na wc šolji… Sada kada živite zajedno, imate neke svoje male romantične rituale, i samiorganizujete svoje vreme. Ali, kako vaša veza postaje ozbiljnija, tako će i svađe i problemi postajati ozbiljniji. Svađaju se čak i najsrećniji parovi. Zato je važno da dobro poznajte osobu pored vas, kao i da komunicirate bna zdrav i razuman način.

Saznajte gde dobri momci greše u vezama

FINANSIJE

Stara izreka kaže: “Kad beda pokuca na vrata, ljubav izađe kroz prozor”. Verenički prsten je samo prvi u nizu troškova koji vas očekuju u zajedničkom životu. Zato je jako bitno da popričate o vašim finansijskim mogućnostima.

SREĆAN SI SAM, ALI SI S NJOM SREĆNIJI?

Pre nego što zaprosite devojku, jako je bitno da dobro razmislite. To ne znači da treba da napravite pauzu listu njenih pozitivnih i negativnih osobina, već zamislite sebe kao potpunu osobu koja započinje zajednički život sa drugom potpunom osobom. Dve polovine se spajaju u jedno. Ukoliko zajedničko vreme provodite u sreći i skladu, sve je pod kontrolom.

Kako do bolje veze za 15 minuta?

ZATO ŠTO TO ŽELIŠ

Ukoliko osećate da je to to i razmišljate o prosidbi, to znači da to i želite. A najlakši korak jeste da postavite pitanje. Na kraju, to će biti osoba sa kojom ćete zaspati i buditi se svakoga dana. Možda nije savršena, ali niko nije savršen. Nesavršenost je upravo ono što brak ili zajednički život čini posebnim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *