Zašto žene šalju golišave fotografije? - Men`s Health

Zašto žene šalju golišave fotografije?

“Kada znaju da su poželjne, žene se uzbude,” tvrdi Marta Meana, klinički psiholog, predsednica Istrživačkog udruženja seksualnih terapeuta.

“Podaci pokazuju da način na koji žene doživljavaju same sebe jeste bitan faktor u njihovo seksualnom iskustvu i seksualnom životu uopšte, kao i da to utiče na potrebu da dominiraju nad partnerom.”

Saznajte kada su žene najraspoloženije za seks

ISTRAŽIVANjE

Skorašnje studije utvrdile su da kod više od polovine žena seksualne fantazije jesu odraz želje da budu neodoljive muškarcima. U jednoj od takvih studija 47 odsto žena reklo je da fantaziraju o sebi kao o striptizetama, ženama iz harema, a oko 50 procenata žena fantazira o seksu s više od jednog muškarca.

Žene su priznale: Ovu pozu u seksu ne podnosimo

Dr Meana, koja je vodila istraživanje, smatra da je neophodno više istraživanja u području erotizma.

“Ovo malo podataka što imamo ukazuju na to da erotizam ne možemo povezati sa onim što nam drugi govore da treba da radimo. Naprotiv, erotizam se povezuje sa ličnim željama slabijeg pola.”

Otkrivamo: Neseksi stvari kod muškaraca na koje žene otkidaju

Popularizacija “pametnih” telefona sa kamerama sve više i više raste u posolednjih par godina. Množe se fotografi, ali i umetničke fotografije slavnih ličnosti koje više otkrivaju nego što sakrivaju. neke od takvih ličnosti su: Skarlet Johanson, Vanesa Hadžens, Džesika Alba, Kristina Agilera, Majli Sajrus, Ron Artest, Šarliz Teron, Kris Braun, Rijana, Kiša…

Pročitajte i: 9 stvari koje žene u seksu najviše vole

Sajtovi koji objavljuju amaterske “selfije” postigli su ogroman uspeh i uglavnom kao izvor koriste Fejsbuk i ostale društvene mreže.

Ovakvo ponašanje nije redak slučaj ni kod muškaraca, što istraživači povezuju sa genetikom – navodno su takav nagon nasledili od svojih primitivnih predaka. Naime, kako bi pokazali interesovanje za seks ženkama, majmuni su im pokazivali svoje penise.

Pročitajte i  Prava akcija
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *