Uputstvo za pravljenje savršene kompilacije - Men`s Health

Uputstvo za pravljenje savršene kompilacije

NE BAŠ SUPTILNO MOLJAKANJE SEKSA
Svaka kompilacija koju sam napravio za neku ženu sadržala je jednu ili dve implicitne poruke
(a) Spavaj sa mnom.
(b) Molim te, nemoj nikada da prestaneš da spavaš sa mnom.
Potrebna vam je barem jedna pesma koja kod slušateljke izaziva erotsko i limbičko prepuštanje. Kod mene uvek upali “The One” Silo Grina, radosno otvoren predlog za vođenje ljubavi upakovan kao feministička plesna himna.

PODIZANJE VEZE NA VIŠI NIVO
Jedne večeri moj prijatelj Rič i ja smo pili i žalili se na svoj ljubavni život. Pomenuo sam kako mi nikako ne uspeva da me devojka shvati ozbiljno. Rič je pustio epsku obradu Ete Džejms „Take It to the Limit”. Njen glas se zanosno uzdizao iznad zvuka gospel hora. Uskoro sam se žalio Riču kako mi je potrebno više prostora.

MUZIČKO IZVINJENJE
U većini veza, muškarci žene uzimaju zdravo za gotovo. I tačka. Jednostavno prestanemo da obraćamo pažnju na njih. Prestanemo da ih slušamo. Vremenom njoj prekipi i počinjete stalno da se svađate. U ta teška vremena potrebna vam je stvar koja će joj pokazati da ste svesni krivice, nešto poput muzičkog izvinjenja. Razmislite o “Angel from Montgomery” Boni Rejt i Džona Prajna, akustični duet o paru koji se osvrće na ruševine svog propalog braka.

NATERAJTE JE DA VAS ŽELI I NAKON RASKIDA
U vreme kada frajer nakon raskida nije mogao da je špijunira na Fejsbuku, on je sedeo kraj telefona i razmišljao kako je njegova bivša sigurno pala na kompilaciju koju joj je poklonio.Zato na kompilaciju uvek snimite pesmu nabijenu seksualnom nostalgijom. Moj je izbor „Last Good Taste” Dejne Kurc, uz nadu da će njen glas pun žudnje izazvati pravo stanje kod vaše bivše žeđ za viskijem i loše odluke koje povlači veća količina istog.

Pročitajte i  Predložite joj grublju igru: Saveti za vrelu akciju u krevetu

HIMNA SEKSA POMIRENJA
Poznato mi je da je “Sexual Healing”, klasik Marvina Geja, himna seksa pomirenja. Ali ova pesma ima dva ozbiljna nedostatka. Prvo, postala je kliše. Drugo, traje samo 4 minuta. Mnogo bolji izbor je „And the Healing Has Begun” Vana Morisona. Uz nežne zvuke violine, Van je otpevao strastven poziv za pomirenje. Cela stvar odiše opuštenom senzualnošću, koja seks pomirenja čini jedinom razumnom stvari. Bonus traje 8 minuta.

EMOCIONALNO RAZOTKRIVANJE
U slučaju da seks pomirenja nekako preraste u svađu, na kompilaciju obavezno snimite „You Don’t Miss Your Water” Otisa Redinga. To je bluz koji slama srca i kad god je čujem, i dan danas pomislim na svoju devojku sa faksa, golu i prelepu na plavkastoj ponoćnoj svetlosti. Možda sam je čuo prekasno, ali je završila na prvoj kompilaciji koju sam napravio za svoju suprugu.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *