Prvi sastanak: Baš sve što treba da znate - Men`s Health

Prvi sastanak: Baš sve što treba da znate

Nije bitno kako, bitno je da je pristala da izađe sa vama.Normalno, pred prvi sastanak mnoge stvari vam prolaze kroz glavu. Da vam olakšamo posao.

Saznajte gde dobri momci greše u vezama

Evo liste stvari koje treba da proverite pre nego što se nađete sa potencijalnom devojkom.

DOGOVARAJTE SE OKO SVEGA
BAŠ SVEGA 

Bolje je da se ne nađete u situaciji iz filma Hitch. Život nije američka komedija, zato pitajte devojku šta voli da jede, jer posledice alergije na bilo koju vrstu hrane nikome nisu zabavni. Nemojte biti navalentni, već suptilno ispitajte sve ono što vas zanima.

JESTE LI SIGURNI DA TREBA DA BUDETE ZAJEDNO?

Brza pitanja!

Kako ste se upoznali?

Da li preko zajedničkog prijatelja? Društvenih mreža? Ona je mlađa sestra vašeg najbolje druga?

Koji god da je odgovor, obavestite osobu koja vas je upoznala o vašem sastanku.

PONESITE KONDOM

Kako da budete njen najbolji ljubavnik

Možda bi ovo neki nazvali arogancijom, ali zapravo je reč o tome da budete pripremljeni na sve moguće situacije. Nikada ne znate kako će se stvari odvijati, zato je bolje sprečiti nego lečiti. Takođe, ovo će nju zaštititi od neprijatne situacije – ona ima kondom, a vi ga nemate. Jao!

PROVERITE NOVČANIK

Pre nego što pođete na sastanak, proverite da li ste poneli novac. Potrebno je da imate dovoljno za sve ono što ste planirali, ali i mali viška – za svaki slučaj.

Danas se, apsolutno, ne očekuje od muškarca da sve plaća, ali nekako je logično da budete džentlmen, bar dok se ne upoznate malo bolje i ne informišete detaljnije o novoj devojci.

Pročitajte i  Najbolje lekcije personalnih trenera

MISLITE NA SVE

Napunite bateriju, i stavite telefon na airplane mode. Čak i ako ne idete u bioskop. Ako očekujete bitan poziv, zamolite da vam pošalju poruku. Ukoliko non-stop visite na telefonu, može da shvati da ste nazinteresovani. U centru pažnje treba da bude ona i potrudite se da tako i bude.

KOMPJUTER

Pretpostavimo da su stvari krenule odličnim tokom i ona je pristala da svrati do vas. Kompjuter je lična stvar, ali i veliki izvor informacija. “Pospremite” kompjuter kao digitalnu spavaću sobu. Neke stvari je bolje da ostavite samo za sebe. Bar na početku.

3 trika da poboljšate ljubavnu vezu

SREDITE KUPATILO

Iako je to možda najmanja i najneprivlačnija prostorija u vašem stanu, trebalo bi da bude čist i sređena. Nemojte polaziti od pretpostavke da se neće odazvati vašem pozivu, jer ako se odazove u nekom trenutku sigurno će otići do toaleta. Kupite osveživači toalet papir, stavite čiste peškire i obrišite ogledalo.

Abeceda ljubavnih začina i lekovitog bilja

OGLEDALCE, OGLEDALCE

Istuširani, besprekorno obučeni i namirisani… To se podrazumeva. Pogledajte se i radi unutrašnjeg mira – da biste smanjili tenziju, ukoliko postoji.

I, na kraju, pažljivo slušajte sve što vam priča, budite ono što jeste, a ostalo će ići svojim tokom.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *