Seks u liftu: Evo šta obavezno morate da imate na umu - Men`s Health

Seks u liftu: Evo šta obavezno morate da imate na umu

Pročitajte i Riskantan seksi trend za kojim planeta ludi

OBRATITE PAŽNJU NA KAMERE

U modernom društvu nam se čini da smo 24 sata pod budnim okom kamera, pogotovo u lifftovima, bilo u poslovnim ili stambenim zgradama. Stoga morate da proverite da li postoji neka sigurnosna kamera, kako vaš seksi poduhvat ne bi bio objavljen na You tube-u ili da vas ne bi sačekala policija na jednom od spratova zgrade. Dakle, budite pažljivi sa kamerom, osim ako vas naravno, njihovo postojanje ne uzbuđuje još više.

Otkrijte da li ste dovoljno hrabri za seks na javnom mestu

PRAVI TAJMING

Da biste imali vruć seks u liftu, morate da odaberete pravo doba dana. Svaki lift je u određenom dobu dana prezauzet (poslovni uglavnom od 9 do 17, a stambeni ujutru i u popodnevnom špicu).

Kako ne biste razmišljali da li će se ljudi koji čekaju lift unevorziti što ga nema, pa zvati nadležnu službu, najbolje je da za svoj nestašluk odaberet noć.

BEZ PRITISKANJA DUGMIĆA

Saznajte koje su najhrabrije lokacije za seks na javnom mestu

Ako želite seks u liftu važno je da održavate balans i izbegavate iznenađenja. Stoga, nemojte da pritiskate nikakve dugmiće, pod pretpostavkom da ste u liftu čija se vrata zatvaraju bez pritiska dugmića. Osim toga, kada budete osetili da je lift u pokretu, znaćete da morate da prestanete sa akcijom, jer ga je neko upravo pozvao.

NAĐITE PRAVU DEVOJKU ZA OVAKVU VRSTU AKCIJE

Neće svaka devojka želeti da isproba nešto ovako neobično i potencijalno opasno. Seks u liftu možete da imate sa devojkom koja je spremna da će je možda uhvatiti u avanturi i koja je egzibicionista u duši.

Pročitajte i  Šta žene žele: Na kakve frajere padaju moderne devojke?

Ova seksi poza je idealna za nestašluke van spavaće sobe

OBUCITE SE PRIKLADNO

Seks u liftu je pravo mesto za seks na brzaka, koji može da se završi za tren oka, ako bude neophodno, ali zato morate adekvatno da se obučete.

Najbolje je da vaša devojka ima široku suknju sa ili bez donjeg veša, a da vi imate pantalone koje se lako skidaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *