Kako njen "selfi" utiče na vaš seksualni život - Men`s Health

Kako njen “selfi” utiče na vaš seksualni život

Glamour magazine poll otkriva šokantne podatke da je 54 procenta devojka izjavilo da ne voli svoje telo, a oko 30 procenata devojka čak ne želi da ima seksualne odnose.

Pročitajte i Sad možemo da pravimo i video-selfije

ISTRAŽIVANjE

Prema rezultatima istraživanja Univerziteta u Ohaju, društvene mreže loše utiču na sopstvenu sliku budući da je 64 procenta devojka priznalo da ih gledanje slika na Fejsbuku ili Instagramu tera da se osećaju loše i da budu nezadovoljne svojim telom.

Gledanje svojih i tuđih slika na društvenim mrežama ih čini nesigurnim u sebe, iako je dosta slika obrađeno u Fotošopu i svakako ne predstavlja pravu sliku određenih devojaka.

„Mi znamo da nikada nećemo moći da zgledamo kao sve te devojka sa slika, koje su obrađene, ali ipak te slike imaju snažnu moć i kreiraju naša očekivanja od nas samih.“, izjavila je Nataša Barton, ekspert za veze.

Saznajte i Kako seks utiče na vaše zdravlje?

Pošto nisu zadovoljne svojim telom, nemaju dovoljno samopouzdanja odnosno nesigurne su u sebe, potpuno je logična posledica gubljenje seksualne želje. Sve se to događa iz straha da se i njihovim partnerima (kao i njima samima) neće dopasti njihovo telo.

REŠENJE

Dakle, ukradite partnerkinu lozinku i ugasite joj profile na Instagramu i Fejsbuku. Pošto smo svesni da bi ovaj potez izazvao njenu burnu reakciju i verovatno doveo do svađe, budite iskreni i specifični kada joj upućujete kompliment.

Pročitajte i Kako apstinencija utiče na vaš organizam?

„Te farmerice čine da tvoje noge izgledaju neverovatno“, dodaje Barton ističući da će ovakvi precizni komplimenti pomoći u poboljšanju njenog samopouzdanja (i vašeg seksualnog života).  

Pročitajte i  Devojke otkrivaju: Ovo je idealna veličina penisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *