SEKS: Šta treba da znate pre nego što se upustite u trojku - Men`s Health

SEKS: Šta treba da znate pre nego što se upustite u trojku

Pročitajte i Seks u troje: Pravila i greške u koracima

UTVRĐIVANJE GRANICA

Pre svega porazgovarajte sa devojkom i otkrijte šta ona misli. Dogovorite se oko osnovnih stvari: da li želite da sve vreme učestvujete ili da budete većim delom sa strane? Da li je ljubljenje ok? Da li vašoj devojci smeta da imate seks sa drugom devojkom? Da li očekujete da će dve dame biti fokusirane na vaše zadovoljstvo ili ćete vi i treća devojka da zadovoljavate vašu devojku ili ćete se smenjivati?

Ako se to dogodi u vašem krevetu – da li ćete se svaki put kada legnete zajedno prisećati trojke ili će to biti jedna od onih stvari koja se dogodila i prošla?  

Saznajte i 10 najčešćih pitanja o seksu i devojkama

BUDITE SASVIM SIGURNI DA OBOJE TO ŽELITE

Ok, razgovarali ste o granicama, ali možda i dalje niste svesni šta ova vrsta seksa uključuje. Razgovarajte sa devojkom i otkrijte da li je ona zaista svesna rizika i okolnosti pod kojima se seks u troje dešava.

BUDITE DŽENTLMEN AKO VAŠA DEVOJKA IPAK KAŽE “NE”

Otvoreno porazgovarajte i ohrabrite je da vam kaže svoje najskrivenije fantazije. Međutim, ako vam kaže da se ipak ne bi upuštala u ovakvu vrstu avanture, budite smireni, nemojte da navaljujete i da se ljutite.

ZAPAMTITE DA JE I TREĆA DEVOJKA LJUDSKO BIĆE

Praktično želite da treća devojka bude vaša seksi igračka na jednu noć koja će vam pomoći da ispunite svoje seksualne fantazije. Vi i vaša devojka ćete nakon ovoga imati jedno drugo, a treća devojka odlazi. I sve su ovo normalne pojave i okolnosti seksa u troje, ali se makar potrudite da budete ljubazni i prijatni prema vašoj trećoj osobi.

Pročitajte i  11 mesta za seks koje morate da probate
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *