Kako pravilno izmeriti penis - Men`s Health

Kako pravilno izmeriti penis

Veličina penisa je često razlog za brigu mnogih muškaraca i glavna tema opsežnih istraživanja o muškoj genitalnoj regiji.

Pročitajte i Istina o veličini penisa

Brojni muškarci misle da im je “ponos” previše mali i da nije odgovarajuće veličine upravo zbog toga što nisu merili svoj penis na ispravan način ili su akciju merenja sprovodili iz pogrešnih razloga.

Najbolji i najispravniji razlog da izmerite dužinu svog penisa jeste potraga kondoma, koji vam savršeno pristaje.

KAKO SE MERI DUŽINA PENISA?

Ukratko, potrebno je izmeriti dužinu od karlične kosti do vrha penisa u erekciji.

Pročitajte i Šta ako penis ne raste?

Pripremite lenjir ili metar, a pritom pazite da se ne povredite ukoliko ste se opredelili za neki lenjir oštrih ivica.

Potom je bitno da se pobrinete da se vaš drugar uzbudi i bude prav i u erekciji. Preporučujemo vam da pristup merenju penisa bude sa manje humora (jer smo čuli raznorazne komične priče pripremanja terena za merenje), a s više istraživačkog i empirijskog pristupa.

Jednom kada postignete erekciju (ako je vaš penis zakrivljen, ne treba da budete zabrinuti, već izaberite fleksibilan metar), postavite metar ili lenjir na koren penisa prateći liniju sve do vrha penisa i pročitajte brojku.

Otkrijte i Šta kada vaš penis neprijatno miriše?

Vaša intimna frizura i masne naslage na preponama mogu da imaju veliki uticaj na krajni rezultat merenja, pa vam preporučujemo da lenjir/metar postavite tačno uz penis, lagano pritiskajući tik uz prepone.

MERENJE OBIMA/ŠIRINE

Za ovaj poduhvat je neophodan metar. Takođe je potrebno da vaš ponos bude u erekciji. Pokušajte sa merenjem na sredini, jer je to otprilike pravi obim. Neki muškarci imaju veći vrh penisa od ostalih, pa im merenje neće dati iste brojke, pa pokušajte da izmerite obim penisa na sredini, a ne na vrhu. Ako nemate metar, onda uzmite neku žicu, pa je obmotajte, označite početak i kraj, a potom izmerite lenjirom.

Pročitajte i  Naučite ples koji će privući devojke (VIDEO)

Saznajte i Može li penis da se slomi?

Prilikom merenje obima, pokušajte da ne povredite i izvršite veliki pritisak na svog drugara.

Ako je vrh penisa znatno veći, onda izmerite i njegov obim, jer će vam dobro doći kada budete tražili odgovarajući kondom.

Imajte na umu da u zavisnosti od doba dana, učestalosti seksualnog odnosa, nivo uzbuđenja i sobne temperature, i rezultati merenja mogu da variraju.  

Pročitajte i 9 malo poznatih činjenica o penisu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *