Orgazam: Tajne koje će vas odvesti na put uspeha - Men`s Health

Orgazam: Tajne koje će vas odvesti na put uspeha

Među omiljenim seksualnim igračkama za orgazam vaše žene, postoji i ona koja se nalazi na kraju vaše ruke. Želite dokaz? Pročitajte dalje.

Šta one (stvarno) žele

Muškarci koriste prste iz dva razloga: (1) kao kratki prelaz u odnos – gotovo kao obaveza – i (2) provera dovojne “podmazanosti”. Ali, momci, žene žele više.. Narednih nekoliko saveta o konkretnim scenarijima, pisale su žene. Proučite ih..

# 1 Pod tušem

Mnoge žene su se izjasnile da je izuzetno senzualno kada im muškarac pere kosu. Utrljavanjem šampona u vlasište, oslobađa se napetost i omogućava muškarcu da se fokusira isključivo na telo, a ne na listu obaveza koju bi trebalo ispuniti. Nakon što joj isperete kosu, namažite je od glave do pete. Antialergijski gel za tuširanje ne iritira kožu. Uživajte u tome da rukama prelazite preko njenih ramena, grudi, butina i zadnjice.
Jednom rukom ovlažite područje karlice kružnim pokretima, a drugom masirajte zadnjicu. Kada glava počne da se klati od zadovoljstva, stavite podlakticu između njenih nogu i gurnite je napred-nazad, stimulišući čitavu vulvu. Podstaknite je da se kreće, da se pobrine za uspostavljanje ritma i pritiska koji su joj potrebni da bi postigla orgazam.

# 2 Na kauču

Dok gledate televiziju, primenite masažu stopala koja bi postepeno prešla na čitavo telo. Kad vam ruke dođu do pazuha, televizor treba isključiti, a usne dodirnuti njene. Podignite joj košulju i poljubite je u stomak, a zatim se usredsredite na skidanje pantalona. Poljubite brdovitu Veneru nežno dok jezik dopire do klitorisa. I tu bi trebalo da se uključe vaše ruke – ne raspravljajte se: nedavno australijsko istraživanje pokazalo je da je kombinacija usta i ruku najsigurniji način da dođete do orgazma.
Mnoge žene više vole da se stimulišu oko klitorisa. Negujte nekoliko tačaka. Umetnite kažiprst druge ruke u vaginu i ostavite ga tamo dok nastavljate da stimuliše klitoris. Kombinujte oralni seks i ovu dvostruku tehniku dok ne otkrijete šta je dovodi do ludila.

Zasucite rukave: Kako zadovoljiti “mačku” u krevetu?

Pročitajte i  Muške seksualne želje: Zašto maštamo o analnom seksu?

# 3 U autu

Deonice puta za zaustavljanje, najbolje su pauze u sred vožnje. Najbolje je da pronađete odgovarajuće mesto da parkirate. Šta onda? Lagano kliznite rukom niz butinu, počevši od dna i pomerajte sve bliže i bliže pulsirajućem mestu, između njenih nogu. Zatim podignite ruku malo više i naslonite dlan na obruč Venere. I zadržite ga tamo. Posmatrajte pejzaž. Naizmenično mazite prstima celo područje vagine, okružujući klitoris, koristeći kružne pokrete. Čim je gola od struka prema dole, pomičite vlažan prst preko klitorisa, stimulišući ga pokretom bočno u stranu (od glansa klitorisa pojavljuju se dva nabora kože koji se spuštaju do otvora vagine). Ako izgleda kao da će dostići orgazam, nemojte prestati. Sledeći na redu za nagrađivanje ste vi.

Izvor: Men’s Health

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *