Dan zaljubljenih: Priredite vašoj devojci nezaboravnu noć punu strasti - Men`s Health

Dan zaljubljenih: Priredite vašoj devojci nezaboravnu noć punu strasti

Bilo da slavite ili ne slavite ovaj praznik, pružamo vam nekoliko ideja kako možete da uživate u strastvenoj i vreloj noći.

POVEZ PREKO OČIJU

Čim uđe u spavaću sobu, skinite joj donji veš i stavite joj povez preko očiju. Možete i da joj kravatom zavežete ruke, a noge maramom za ivicu kreveta, a potom da joj pružite senzualni užitak. Produžite predigru nežnim milovanjem celog tela, a potom lagano vodite ljubav.

KINKY SEX

Ako želite da malo začinite stvari u spavaćoj sobi, možete da se upustite u kinky sex i igrice sa lancima i bičem. Popričajte sa partnerkom da li je raspoložena sa ovakvu vrstu seksi igrica, a ako jeste, pazite da ne pređete granicu i dozvoljeni prag boli.

Pročitajte i: Kako da je nagovorite na grublji seks?

SEKSI MASAŽA

Nabavite ulje sa masažu i izmasirajte dragu od glave do pete. Stopala, noge, butine, leđa, ramena i vrat – posvetite pažnju svakom delu njenog tela. Nema sumnje da ćete biti umorni nakon masaže, ali ćete učiniti divnu stvar za vašu partnerku na ovaj praznik.

NESTAŠLUK U KUHINJI

Pročitajte i: Seks u kuhinji: Vreli eksperimenti sa hranom

Nakon romantične večere, koju ste pripremili, vreme je da joj servirate najukusniji dezert – vas. Seks na kuhinjskom stolu može da bude sjajna ideja da izađete iz spavaće sobe i učinite ovaj praznik danom za pamćenje.

SEKSI LUKSUZ U HOTELU

Ako tradicionalno praznujete ovaj dan, sigurno ste izdvojili malo više novca, pa možete svoju devojku da odvedete u hotel. Iznajmite sobu u lepom, dobrom hotelu i uživajte u luksuzu posluge, đakuziju i pregrštu cveća. Odlazak u hotel će vam biti i kratak predah od svakodnevnih obaveza.

SEKS POD TUŠEM

Pustite muziku i tuširajte se zajedno, a potom uživajte u čarima seksi igrica pod tušem. Iskoristite priliku da se osvežite belim vinom i učinite taj trenutak još romantičnijim.

Pročitajte i  Koja osobina je ključna za uspešnu vezu?

Pročitajte i: 4 poze za seks pod tušem

IZAZOV U BIOSKOPU

Rezervišite poslednji red u bioskopu i odvedite dragu na projekciju filma „50 nijansi siva“. Možda vas film inspiriše, pa se iskradete pre završetka filma i zabavite u toaletu bioskopa. Strah da vas neko ne uhvati u akciji i adrenalin koji pumpa, učiniće ovaj Dan zaljubljenih nezaboravnim.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *