Kako da njeno "ne" postane "da"? - Men`s Health

Kako da njeno “ne” postane “da”?

U KLUBU

Prišli ste devojci i započeli razgovor, a ona vam odgovara sa „da“ i „ne“ i izgleda nezainteresovano?

Ne odustajte, jer devojke vole uporne momke, koji se ne predaju tako lako. Naravno, nemojte da budete previše napadni, ali ako procenite da imate bilo kakve šanse i da se koleba, nemojte da se predate nakon prvog „ne“.

Pročitajte i: 5 saveta za savršeni flert

Budite spremni na izazov i s odbijanjem se suočite kao i sa bilo kojim drugim testom. Naučite da se našalite na svoj račun. Ako vas je odbila na prvu, „okrenite brigu na veselje“, ništa ne gubite, a vaš smisao za humor može da je natera da još jednom razmisli.

NA SASTANKU

Izveli ste je na večeru i sve vam se činilo odličnim, ali na kraju dezerta, osetili ste da je energija drastično pala i pomislili ste da ste sve vreme pogrešno tumačili njene signale?

Pročitajte i: 6 završnih koraka pre odlaska na dejt

Nakon večere je odvedite na neko svoje omiljeno mesto, gde poznajte ljude i gde ćete biti potpuno opušteni. Igrajte na kartu emocija i odlučite se za mesto na kom će se i ona smejati i osećati prijatno, a onda iznenada prekinite sastanak. Recite kako imate neku hitnu situaciju i da morate kući. Kladimo se da će se zapitati šta je loše uradila iako je možda ranije na večeri izgleda spremno da vas otkači.

U SPAVAĆOJ SOBI

U ovoj situaciji „ne“ znači „ne“ i malo je stvari koje možete da uradite, jer nekada jednostavno ne možete ništa da uradite što bi promenilo njeno mišljenje, ali možete da otklonite njene nedoumice. Na primer, možda ona želi seks sa vama, ali se brine za posledice, da ćete možda pomisliti da ste sada u vezi ili da ćete ispričati svima da ste imali seks…Nije lako ovakve nedoumice izneti direktno, jer mogu pogrešno da se protumače.

Pročitajte i  Parovi otkrivaju: Ovo je najpopularnije vreme za seks!

Pročitajte i: Zaista želite da je “smuvate”? Izbegnite ove tri greške!

Rešenje je da se dotaknete ove temu u toku razgovora, ali kroz šalu, kako bi je opustili. Na primer, možete da je zadirkujete:  „O, ne, ne možemo ovo da uradimo. Mučiće te hiljadu pitanja: da li smo zajedno, kuda ovo vodi i tako dalje…“ Ako zaista ima bilo kakvu nedoumicu, istupiće i reći vam svoje iskreno mišljenje.

U EMOTIVNOJ VEZI

Kao i na sastanku, ako primetite da vaš brod tone, budite prvi koji će pokušati da ga napusti i imaćete više šansi da ostanete u vezi. Imajte na umu tri stvari:

Pročitajte i: Razmišljate da raskinete? Evo 8 znakova da je to ispravna odluka

  • Možete da promenite njeno raspoloženje, ali ne i njen um.
  • Većina žena više poštuje muškarca, koji je spreman da uspostavi granice i koji se ne slaže uvek sa partnerkom, nego muškarce koji su uvek u njihovoj službi.
  • Tipičan muškarac odgovara na probleme, tako što pokušava da ih reši, dok tipična žena govori o problemima kako bi zadobila empatiju. Odgovorite joj na njenom nivou: kada želi savet, zatražiće ga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *