Evo kako možete da izazovete žensku ejakulaciju - Men`s Health

Evo kako možete da izazovete žensku ejakulaciju

Postoje žene koje nikada nisu doživele orgazam, a s druge strane, ima i onih koje su svesne svog tela i seksualnosti i tačno znaju šta može da ih dovede do orgazma i moguće ejakulacije.

ŠTA JE ŽENSKA EJAKULACIJA?

Ženska ejakulacija tečnosti koju žene ispušta u toku orgazma, a koja dolazi iz uretre, istog mesta odakle izlazi i urin.

Pročitajte i: Ženska ejakulacija: Šta je sva ta tečnost?

Moguće je da će vaša devojka imati utisak kao da će da urinira kada dođe do trenutka ejakulacije. Nemojte da se uplašite, to je sasvim normalno. Ako se uspaničite, ona će ustuknuti i neće ejakulirati do kraja, a neophodno je (kao i kod nas) da se opusti i potpuno isprazni.

KAKO DA JE DOVEDETE DO OVAKVOG VRHUNCA

Stimulacija mnogobrojnih zona može da je dovede do ejakulacije, ali je najbolji način da pokušate sa stimulacijom G tačke. Naravno, nemojte odmah preći na nju, bez prethodne predigre. Počnite sa lizanjem klitorisa, dodirivanja grudi, pripremite je za sledeći nivo vaše uzbudljve igre.  

Pročitajte i: Ovo su skrivena mesta na ženskom telu koja vape za vašim dodirom! 

Potom se posvetite G tački. Približno 3 do 5 cm unutar vagine, osetićete okruglu, sunđerasti deo – to je G tačka. Lagano je stimulišite prstima ili upražnjavajte seksi poze, koje omogućavaju lakšu stimulaciju ove tačke.

POMOZITE JOJ KADA DOĐE DO KLjUČNOG TRENUTKA

Kao što smo ranije napomenuli, kada vam bude rekla da misli da joj se piški, znajte da se bliži trenutak vrhunca. Veoma je važno da je ohrabrite i nikako ne uplašite.

Saznajte i na koji još način možete da je dovedete do vrhunca

Recite joj da jedva čekate da doživi orgazam. Količina ženske ejakulacije zavisi od žene do žene, ali ta tečnost uglavnom odgovara količini supene kašike ili šoljice. Imajte peškir pri ruci, kako biste se obrisali, a vašu partnerku pustite da odmori i uživa u vrhuncu. Imajte na umu da će njena vagina biti prilično senszitivna, pa izbegavajte nagle pokrete.

Pročitajte i  10 najvećih prepreka do seksa

IMAJTE STRPLJjENjA

Kao i za sve drugo, bitna je praksa. Možda neće ejakulirati prvi put, ali nastavite da pokušavate. Isprobajte različite poze, dirty razgovore, poboljšajte predigru i više stimulišite njene erogene zone.

Pročitajte i: Koje poze će joj olakšati dostizanje orgazma?

Neke žene nikada nisu iskusile ejakulaciju tokom odnosa. Usredsredite se manje na performans i doživljavanje ejakulacije, a više na zadovoljstvo, pa će sve doći na svoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *