Fenomen MILF: Zašto otkidamo za starijim damama? - Men`s Health

Fenomen MILF: Zašto otkidamo za starijim damama?

ISKUSTVO

One znaju šta žele i žele to da dobiju to što pre.

Pročitajte i: Lisa En savetuje: Ovako ćete postati umetnik u seksu

Ako im ne date to što žele ili pogrešite, neće se ustručavati da vam kažu šta ne valja. Ima nešto seksi u tome što ne morate da ih ubeđujete da isprobaju nešto novo, jer su one to verovatno već probale. Spremne su na sve i izazivaju vas da pokušate da ih iznenadite nečim inovativnim. A pošto su starije i iskusnije, savršeno dobro znaju kako da vam udovolje.

ZABRANjENO VOĆE

Neke od njih su udate, nekada su nekada bile, a pojedine se nikada nisu udavale, ali su završile sa mlađim frajerom. Saznanje da je nekome pripadala i pripada uzbuđuje i predstavlja izazov. Činjenica da je starija i da ima vise iskustva, tera vas da se vise potrudite, jer najposle vi ste predatori i želite da osvojite plen.

Iskusite i: 5 poza koje nikad nije probala

“Milfače” su pomalo i nepristupačne i nikada ne žele potpuno da se predaju, jer su svesne da postoji gomila mlađih frajera, a vas sve to još više uzbuđuje.

NOVAC, NOVAC

Ona je finansijski stabilna i nezavisna, ima svoj stan i auto. Kad ste s njom, ne pijete vino iz tetrapaka, niti za večeru naručujete picu. Znamo da niste muške sponzoruše, ali priznajte da vam ipak prija što je takva jaka i finansijski nezavisna žena upravo sa vama.

Pažnja, pažnja: Evo šta devojke žele da na nama vide u teretani

VEZA ZA JEDNU NOĆ

MILFs uglavnom nisu u dugim vezama. Dođu, probaju i nastave dalje. Uvek su željne nečeg novog i uzbudljivog. Nezavisne su i to obožavaju. Nećete morati da brinete o budućnosti i obavezama. Ne morate stalno je da zovete niti da se pravdate što se niste ranije javili. Čist užitak bez ikakvih obaveza!

Pročitajte i  5 saveta za vrtoglavi seks među oblacima

Pročitajte i: Zakon privlačnosti: Ovako ćete biti još atraktivniji

REPUTACIJA

Osvajanje starije koke će vas svrstati u red opasnih frajera, jer vi umete da smuvate i “milfaču”, a ne samo klinku iz kraja. Ponosni ste i puni samopouzdanja, a ovakvo osvajanje zaslužuje i da se pohvalite u duštvu. A najbolji deo je što vaša starija dama ne mari ako se hvalite i prepričavate seksi detalje iz spavaće sobe. Verovatno će vas ohrabriti i doslovno nagraditi jednim ekstra satom zadovoljstva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *