Teksting: Pravila flertovanja preko poruka - Men`s Health

Teksting: Pravila flertovanja preko poruka

ZABRANjENO JE…

Ne nagađajte

Ako je poruka nejasna ili zagonetna, sačekajte da popričate uživo sa devojkom pre nego što dopustite da postanete sumnjičavi i nesigurni. Nemojte previše da maštate i nagađate o pravom značenju poruke, već odmah zakažite viđenje i licem u lice popričajte o tome što vas muči.

Pročitajte i: Žene ne prepoznaju flert

Ne koristite previše skraćenice

U redu je napišete skraćenicu za neku reč, koju svi koriste i znaju. Ako pokušavate da smislite neke nove termine na licu mesta, velika je verovatnoća da ćete biti pogrešno protumačeni.

A i ko želi da zvuči kao klinac? Msm, stvrn!

Ne zadirkujte previše

Flertovanje preko poruka treba da bude zabavno i vrcavo, u skladu sa vašim osećanjima. Ali ne preterujte, jer rizikujete da nekoga naljutite i uvredite.

Ne šaljite ljutite poruke

Možete da izrazite generalnu grustraciju sa Grr, Uh, ali pozovite je ako ste ljuti. Pokušaj da rešite nesporazum sa 25 karaktera izrazite ljutnje pretvoriće se u još veći haos i zbrku.

Pročitajte i: 5 saveta za savršeni flert

Ne budite nepristojni i ne raskidajte preko poruka

Možda vam to štedi vreme, ali raskidanje preko poruka nikako nije manir pravog muškarca. Bilo koja vrsta lošeg ponašanja i izražavanja u porukama je neprihvatljivo i rizik da devojka raskine sa vama, a ne vi sa njom

POŽELjNO JE…

Šaljite slatke stvari

Konstantno smo zauzeti i ne stižemo da pozovemo drage ljude ili pošaljemo neki mejl. Kratka poruka sa Nadam se imaš lep dan ili Mislim na tebe može da bude veoma slatko i kratko podsećanje da vam je stalo do određene osobe.

Ako ste u dugoj vezi, poruke su obavezne

Prema istraživanju AT&T, 15 procenata ljudi koji su u dugim vezama priznalo je da češće šalje poruke nego što se čuje telefonom sa partnerom. Dopisivanje može da stvori iznenađujući utisak povezanosti, što je važno kada ste daleko od partnera.

Pročitajte i  Isprobajte nešto novo: Poze za najbolje seksualno iskustvo

Pročitajte i: Savladajte umetnost flerta

Pošaljite poruku pre prvog dejta

Približno 34 procenata ispitanika se složilo da se osećaju mnogo prijatnije ako pre prvog sastanka razmene poneku poruku sa osobom sa kojom treba da se vide. Neka komunikacija pre dejta bude zabavna i neobavezna. Pričajte o omiljenim bendovima, filmovima, mestimana koje izlazite, pa iskoristite ovo kao temu za početak sastanka.

Odgovarajte u najkraćem mogućem roku

Budući da se ne odvajamo od telefona, ako ne odgovorite na poruku u roku od sat vremena, osoba koja vam je poslala poruku pomisliće da je ignorišete i da niste dovoljno zainteresovani. Ako ste u gužvi, makar se javite da ćete odgovoriti kasnije, a ako ne možete ni to da pošaljete, onda kada budete mogli pošaljite Izvini, tek sam sad video poruku.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *