Erupcija zadovoljstva: Vrste orgazma koje morate da joj pružite - Men`s Health

Erupcija zadovoljstva: Vrste orgazma koje morate da joj pružite

KLITORISNI

Klitoris ima preko 8000 nervnih završetaka, dvostruko više nego penis. Zbog toga većina žena na ovaj način najlakše doživljava snažan orgazam i intenzivno seksualno zadovoljstvo. Ovo je i najučestaliji vid orgazma.

Pročitajte i: 4 razloga zašto žene glume orgazme

VAGINALNI

Vaginalni je podstaknut nervima koji se nalaze u predelu karlice. S ovom vrstom klimaksa vaginalni otvor postaje opušten, a materica se spušta u vaginu i tada nastaje duboki orgazam koji se oseća u celom telu.

ANALNI

Druga najveća koncentracija nervnih završetaka na našem telu nalazi se u anusu. Anus je povezan s glavnim karličnim mišićem, pa kada mišić počne da se steže za vreme orgazma, to se oseća u vagini i mokraćnim kanalima.

Pročitajte i: Novi afrodizijak: Smehom do njenog orgazma

G TAČKA

G tačka je nešto poput unutrašnjeg klitorisa. Njenim stimulisanjem doživljava se dubok i snažan orgazam koji u nekim situacijama proizvodi i male količine ejakulacijske tečnosti. Većina žena teško doživljava ovu vrstu orgazma.

U TAČKA

U tačka se nalazi tačno na mestu gde urin izlazi iz tela, ispod klitorisa. Najlakše se postiže oralnim seksom jer je potrebno stalno vršiti pritisak na to područje. Polagani seks ili isprobavanje nekih novih poza, najbrži je put do ove vrste orgazma.

Pročitajte i: Dovedite je do usijanja: 8 poza koje će joj olakšati dostizanje orgazma

SNAŽNI PRODUŽENI ORGAZAM

Reč je o dubokom, snažnom intenzivnom klitoralnom orgazmu koji traje jako dugo. Postiže se tako što se pri samom kraju malo povučete i promenite vrstu dodira. Oboje morate da budete jako opušteni. Međutim, na devojci je da odredi koliko će ovo zadovoljstvo trajati.

SPOJENI ORGAZAM

Dva orgazma u isto vreme, nije li to idealna kombinacija? Kada se dva područja stimulišu istovremeno, užitak je dvostruk. Za snažan orgazam pokušajte da kombinujete orgazam preko G tačke i klitorisa.

Pročitajte i  Da li je Emili Ratajkovski savršena žena?

BRADAVICAMA DO ORGAZMA

Orgazam se može doživeti i dodirivanjem grudi i bradavica. Mnoge žene tvrde da na taj način osećaju vezu između grudi i klitorisa. Naravno, to zavisi od osobe do osobe kao i svaki do sad navedeni orgazam. Neke vole grublje, a neke nežnije dodire.

Pročitajte i: Ove tri poze garantuju njen orgazam 

ZONA

Mnogi će se složiti da je ovo jedna od najčudnijih vrsta. Nekima je jednostavno dovoljno da ih pomazite po vratu, uhvatite za određeni deo tela i oni su gotovi. Da biste uspeli potrebno je detaljno da pretražite telo i pronađete sve erogene zone.

Izvor: Vesti-online.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *