MH devojka: Sofija Milošević - Men`s Health

MH devojka: Sofija Milošević

U svet mode zakoračila je već sa četrnaest godina, kada ju je proslavljena manekenka Jelena Ivanović zaustavila na ulici, prepoznavši potencijal koji je zgodna Beograđanka u sebi nosila. No, ona sama toga dugo nije bila svesna. Tek kada je počela da se bavim modelingom, shvatila je da uopšte ne izgleda tako loše.

View this post on Instagram

Boxing❤️🥊 @dejankekic

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Po završetku srednje škole Sofija Milošević hrabro je odlučila da spakuje kofere i život nastavi u srcu Njujorka, gde se, uprkos kulturološkom šoku, vrlo brzo snašla i počela da sarađuje sa najvećim kreatorima današnjice, kao što je Tom Ford.

Koracima od sedam milja krenula je na put do vrha svetskog modnog Olimpa, za kratko vreme osetivši svu raskoš profesije, ali i njenu drugu stranu. No, nije dozvolila da je ponese uspeh ili da je zavedu glamur i naličje modne industrije, već je sa obe noge ostala čvrsto na zemlji.

“Ima mnogo iskušenja, to je činjenica. Kako ćete se prema njima postaviti zavisi od karaktera, vaspitanja i moralnih načela. Težak je ovo posao, morate neprekidno da radite na sebi kako biste izgradili snažnu ličnost, ali i da budete spremni na to da se nećete svakome svideti”

View this post on Instagram

@loungeunderwear ❤️ #ad Bold Mesh launching today!

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

POGLEDAJTE:

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> @menshealthsrbija

Foto: Shuttestock

Pročitajte i  Pogledajte kakvu seks bombu šeta Džejson Stejtam!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *