Hrana za samopouzdanje: Ovo jedite pre sastanka - Men`s Health

Hrana za samopouzdanje: Ovo jedite pre sastanka

AVOKADO ZA SMIRENJE

Bogat je vitaminom B koji pomaže u redukciji stresa, vitaminom E i zasićenim mastima koji čine kožu sjajnom i svežom. Pomešajte u blenderu avokado sa malo limuna i paradajza, i dobili ste fantastični napitak protiv stresa.

Pročitajte i: Istorija najpoznatijih afrodizijaka

LOSOS ZA SMIRENJE ŽELUCA

Ova namirnica je bogata prirodnim mastima i usporava tempo varenja hrane, što pomaže u kontroli brzine prodiranja alkohola u krvni sistem. Ako ne volite ribu, lešnici i masline su odlična zamena, tako da pre sastanka, pojedite šaku ovih namirnica.

ZELENI ČAJ ZA SVEŽ DAH

Studije su pokazale da konzumiranje zelenog čaja utiče na regulaciju zadaha, jer sadrži antioksidante koji uništavaju bakterije u usnoj duplji.

Pročitajte i: Kako da se obučete za prvi sastanak

CRNA ČOKOLADA ILI ČILI ZA DOBRO RASPOLOŽENJE

Tamna čokolada se smatra prirodnim afrodizijakom. Čili sadrži sastojak kapsaicin, koji ubrzava rad srca i utiče na jače oslobađanje endorfina, dajući visok osećaj seksusalnog samopozudanja.

ŠEJK ILI SMOOTHIE ZA ENERGIJU

Šejkovi i smoothie su odličan izvor energije kada imate svega pet minuta nešto da prezalogajite. Vodite računa da ukombinujete proteine, vlakna i dobre masti –  to će osigurati da vam šećer u krvi bude stabilan, a energija na zavidnom nivou.

Pročitajte i: 6 završnih koraka pre odlaska na dejt

Izvor: Kliker.tv

Pročitajte i  Recept dana: Ramstek sa palentom
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *