Ovo su skrivena mesta na ženskom telu koja vape za vašim dodirom! - Men`s Health

Ovo su skrivena mesta na ženskom telu koja vape za vašim dodirom!

Nekako se uvek fokusiramo na grudi, zadnjicu i genitalnu regiju, a zaboravljamo ostale mnogobrojne erogene zone. Dodirujući partnerku po ovim mestima tokom predigre i u toku seksa, rasplasaćete strasti među vama!

Pročitajte i: Prepoznaj govor tela žene koja te želi

KOSA

Stilizovana frizura nije jedini razlog zašto žene idu kod frizera. Proces pranja, farbanja i stilizovanja kose oslobađa od stresa. Prođite prstima kroz njenu kosu i sigurno ćete osetiti kako joj prolaze žmarci duž kičmenog stuba. Masirajte je kružnim pokretima duž temena niz vrat i biće potpuno vaša za nekoliko trenutaka.

KARLICA

Fokusiranje na njenu karlicu je sjajna ideja, ali ćete morati da se oduprete porivu da prodrete u nju kada ste već toliko blizu. Kao i dodirivanje njenih butina, ljubljenje ili lizanje oko njene karlice će je uzbuditi, a ona će tražiti još. Produžite senzitivnost napuštanjem ove regije na neko vreme dok se fokusirate na drugi deo tela.

UNUTRAŠNJOST BUTINA

Dodirivanje unutrašnje strane njenih butina bez fokusiranja na vaginalnu regiju je super uzbidljiv potez. Koristite ruke i usne kako biste milovali i ljubili unutrašnjost njenih butina. Pomisao da ste tako blizu vašeg konačnog odredišta, a da se ne odlučujete da ga posetite, izludeće je i jedva će čekati da pređete na delo.

Pročitajte i: “Podgrejte” seks kockicama leda

Pogledajte kako Monika iz serije Prijatelji objašnjava mapu erogenih zona:

 

STOPALA

Masaža stopala može da bude veoma senzualna, ali i korisna, pogotova ako posao vaše devojke podrazumeva konstantno stajanje. Uzmite ulje ili losion i pružite joj masažu, koja može da bude sjajna uvertira za glavno delo. Posvetite pažnju prstima, zglobovima i svim stranama njenih stopala. Neke devojke vole da im sisate i grickate prste na nogame, neke to preziru, pa je najbolje da je pitate pre nego što to zaista i uradite.

Pročitajte i  4 poze kojima ćete ovaj Dan zaljubljenih učiniti nezaboravnim

DLANOVI

Često koristimo ruke kako bismo zadovoljili partnerke, a ne pada nam na pamet da može da ih zadovoljimo i stimulacijom njihovih ruku. Milujte je duž njenog dlana, jer će joj to poslati divne, senzitivne drhtaje i učiniti da se oseti senzitivno i atraktivno.

Pročitajte i: 5 načina da budete bolji u predigri

GRUDNA KOST

Obratite pažnju na ovaj deo tela dok je vaša partnerka još uvek obučena. Pomerite joj majicu tek toliko da otkrije ključnu kost. Hm, kako reaguje? Ako pozitivno odreaguje na stimulaciju grudne kosti, vratite se na ovo mesto kada oboje ostanete bez odeće, da je podsetite na iščekivanje sa početka vaše akcije.

UNUTRAŠNJA STRANA KOLENA

Ovu regiju uvek zapostavljamo, a može da bude prilično senzitivna. Nežno milovanje zadnje strane kolena ispod njene suknje dok ste na javnom mestu, učiniće vas prilično zauzetim kada se vratite kući. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *