Šta omiljena poza u seksu govori o vama? - Men`s Health

Šta omiljena poza u seksu govori o vama?

MISIONARSKA POZA

Misionarska poza je najčešća seks poza većine parova. U njoj je muškarac gore, a za žene i muškarce kojima je ova poza draža od svih drugih seksualni terapeuti tvrde da su u ljubavi tradicionalisti. “Muškarac koji voli ovu pozu je možda pomalo nesiguran budući da mu je potrebno uveravanje tj. gledanje partnerke kako reaguje na njegove seksi pokrete”, kaže seksualni terapeut Ava Kadel.

Pročitajte i: 4 poze za ženski orgazam

DOGI STAJL

Nikada nismo sreli momka koji ne voli dogi stajl, a neki veruju da je upravo ova poza, onako kako muškarac i zamišlja da treba da ima seks. „Ljubitelji ove poze oživljavaju svoj životinjski instikt i zamišljaju da su kraljevi džungle, ali takođe, imaju strah od intimnosti i generalno su neromantični.“, kaže Kadel. Na kraju krajeva, poklonici dogi stajla verovatno nisu izabrali pozu otpozadi kako bi šaputali neke romantične stvari svojoj partnerki.

KAUBOJKA

Muškarci koji vole ovu pozu, fokusirani su na zadovoljstvo svoje partnerke i mogu da budu pokorni, ali smatraju da su i dominantni, pošto su oni ti koji joj omogućavaju da dostigne orgazam duboljom penetracijom.

KAŠIKA

Budući da se ova poza često povezuje sa maženjem i pozom, u kojoj spavate sa vašom partnerkom, nije iznenađujuće da je ovo super intimna poza, a muškarci, koji vole ovu pozu su ultra senzitivni. Oni nisu slabići, naprotiv, oni su strastveni i vole da zadovolje svoju partnerku.

Pročitajte i: 4 poze koje bi svaki muškarac trebalo da proba

STOJEĆI

Ovu pozu možete da imate na vratima, kuhinjskom stolu, ispod tuša, bilo gde, osim u krevetu. Muškarci, koji vole ovu pozu, su avanturisti i često veoma nestašni. Muškarac, koji najviše ovli da upražnjava seks u stojećem položaju, predstavlja nestašnog ljubavnika koji dobija dodatnu dozu adrenalina od mogućnosti da bude uhvaćen i želi da se zabavi bez obzira na posledica.

Pročitajte i  Pet čula seksa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *