Ove stvari nikada nećemo moći da promenimo kod žena - Men`s Health

Ove stvari nikada nećemo moći da promenimo kod žena

NAČIN OBLAČENJA

Nemojte da se trudite i da pokušavate da objasnite partnerki kako biste želeli da se oblači. To jednostavno ne ide, ona ima svoj stil, promeniće ga kada i ako ona to poželi, vi tu jednostavno nemate pravo glasa.

Pročitajte i: 4 znaka na koja morate da obratite pažnju na početku veze

DRUGARICE

Prijateljice ne dirajte, osim eventualno nekom zgodnom šalom. Ali nemojte ni da pokušavate da shvatite zašto je neka njena drugarica danas najbolja na svetu, a za dva dana lažljiva kučka. Klimnite glavom bez komentara i nastavite dalje.

NA MOJOJ STRANI KREVETA

Njena strana kreveta je njeno carstvo. Koliko god tamo bilo jastuka, životinjica od pliša ili pravih, ne petljajte se u to. Uviđavno joj vratite sve što pređe na vašu stranu kreveta i nastavite da spavate.

Pročitajte i: 9 stvari koje nikako, ali nikako ne treba da izgovorite u toku seksa

PUSTITE JE DA UŽIVA

Sigurno ste do sada shvatili da postoje stvari koje svaka devojka voli da radi i da se na taj način opušta. Da li se radi o gledanju Sulejmana, čitanju ženskih časopisa, satima na telefonu ili Fejsu, nije važno, važno je da joj njena mala zadovoljstva ne kvarite. Neće ni ona vaša.

UREĐIVANJE ŽIVOTNOG PROSTORA

Osim ako niste dizajner interijera, ne mešajte se preterano u uređivanje životnog prostora. Neka te čudne lampe stoje gde stoje, zavese razmaknite ako baš ne volite da ih gledate i budite fleksibilni. Ne dira ni ona vaš alat.

Pročitajte i: Potvrđeno je – ovo je kompliment koji svaka devojka želi da čuje!

Izvor. Metro-portal.hr

 

Pročitajte i  Kako da tokom seksa misliš samo na seks?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *