Psihologija: Omiljena boja pokazuje kakvi smo u krevetu - Men`s Health

Psihologija: Omiljena boja pokazuje kakvi smo u krevetu

CRVENA

Potpuno očekivano, ova boja odaje strastvenu osobu koja zna da uživa u seksu, voli da preuzme inicijativu i traži slične partnere u krevetu.

Pročitajte i: Niste tip za vezu? Ovako ćete postati savršen partner

LJUBIČASTA

Ova boja otkriva osobu kojoj je seks gubljenje vremena, tako da žene razmišljaju više o frizuri nego o užitku, a muškarci to odrađuju kao dosadan posao. Ako vam devojka kaže da joj ljubičasta omiljena boja, izbegavajte je po svaku cenu.

NARANDŽASTA 

Narandžasta je omiljena bolja osoba koje vole da ostvaruju fantazije u krevetu, napraviće svašta kako bi podstakli partnerovu maštu, a obožavaju predigru i nežnost.

Pročitajte i: Želite češći seks? Ubacite TV u spavaću sobu!

PLAVA 

Osobe, koje najviše vole ovu boju, seks vide kao umetnost kojoj pristupaju sa elegancijom i stilom, a naročito su dobri muškarci koji obožavaju tu boju, jer će učiniti apsolutno sve kako bi zadovoljili partnerku.

ROZE

Roze boju vole zavodnice, žene kojima je flert vazduh i voda, no zapravo pokazuju više nego što imaju da ponude, jer su seksualno nezrele. Muškarci koji vole tu boju menjaju partnerke kao maramice, a afere sa neznankama su im gotovo fetiš.

Pročitajte i: 5 znakova da je dobra u krevetu

SIVA

Ovu boju vole nesigurni i neodlučni ljubavnici, koji imaju problema sa prihvatanjem obaveza, a seks im nije ništa više od zadovoljavanja potrebe, pa se jako loše slažu sa bilo kim kome ova boja nije omiljena.

Pročitajte i: Novogodišnje odluke: 7 seksi poza koje morate da probate

ZELENA 

Miljenici zelene boje su vredni i nežni partneri, muškarci koji su puni razumevanja i spremni da ispune svaku želju partnerke, dok su žene toliko predane da im je svaki seks kao da ga doživljavaju prvi put.

Pročitajte i  Četiri razloga da izbegavate pilule za erekciju

ŽUTA 

Omiljena boja osoba koje su u krevetu pokorne i nikada neće odbiti partnerove želje koje su im puno važnije od njihovog vlastitog zadovoljstva. 

Izvor: Metro-portal.hr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *