Potez koji propuštate - Men`s Health

Potez koji propuštate

ISTRAŽIVANJE
U nedavnoj francuskoj studiji, momci koji su davali devojkama neke jednostavne komplimente (dakle ne morate sad da im pišete poeziju) imalu su 16 odsto više šanse da na kraju izađu sa tom devojkom, nego oni momci koji više vole pristup “s neba pa u rebra”…

ČEMU OVO?
Zašto bi trebalo prvo malo da joj laskate? Prema naučnicima to se svodi na žensku osnovu potrebu da bude pohvaljena, a ovo je potrdila i ekspert za ljubavne sastanke Trejsi Stajnberg. Većina žena naporno radi da izgleda dobro, pa je logično da ćete neku devojku lakše privući ukoliko je ona svesna da vi cenite njen trud, kaže Stajnberg.

U gorepomenutom istraživanju, momci su devojkama prilazili sa sledećim rečima: “Zdravo… Znaš, ti si veoma lepa”. Ako mislite da je ovo suviše direktno , ili mislite da to za rukom može da pođe samo Francuzima – probajte ovo: Ukažite joj koliko joj dobro stoji ta haljina koju nosi ili joj dajte kompliment za bilo koji deo njenog tela. Oba poteza pokazuju da ste fokusirani isključivo na nju, zbog čega će ti komplimenti izgledati kao da ste stvarno tako mislil,  a upravo to je karta za korak dalje.

Pročitajte i  Zašto žene vole duhovite muškarce?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *