Vodič kroz vezu: Ove stvari bi devojke volele da već znamo - Men`s Health

Vodič kroz vezu: Ove stvari bi devojke volele da već znamo

NIKADA, ALI NIKADA NEMOJTE DA ZABORAVITE ROĐENDAN ILI GODIŠNJICU

Zapišite ili proverite datum njenog rođenja na Fejsbuku. I nemojte čak ni da se šalite sa tim, jer devojke ne misle da je to zabavno. Ne postoji izgovor ako zaboravite.

Pročitajte i: 7 stvari za koje devojke tvrde da ih pale više nego mišići

KADA DAJETE KOMPLIMENTE – BUDITE MAŠTOVITI

Pre svega, zapamtite da nikada ne možete da uputite previše komplimenata jednoj devojci i da sve vole da ih čuju, pa čak i one najsamouverenije. Ali nemojte da joj kažete kako je lepa i ima zgodne noge, jer ona to već zna. Budite određeniji, recite joj da vam se sviđa kako se smeje ili da je slatka, kada iskrivi usne na jednu stranu dok razmišlja o nečemu važnom.

AKO IH PITATE ŠTA IH UZBUĐUJE, REĆI ĆE VAM

Trik je da postavite pitanje u pravom trenutku. Ako je pitate za večerom, verovatno se neće osećati prijatno da priča o svojim erogenima zonama i fantazijama za stolom. Ali ako je pitate u prigodnom trenutku šta bi volela da joj uradite i šta je tačno uzbiđuje, reći će vam bez problema.

Pročitajte i: 5 saveta za savršeni flert

PRETVORITE SE U UVO

Ako je ne slušate dok vam priča (a verujte – taj zastakljeni pogled vas odaje), protumačiće to kao znak nepoštovanja. Nasuprot tome, vrednovaće vas drugačije ako slušate pažljivo šta vam govori.

ROMANTIKE NIKAD DOSTA

Nikada nemojte da je pitate da li želi cveće, već joj samo kupite. Ako pitate, onda se to ne računa. Ako želite da je impresionirate, pridajte važnost sitnicama i obradujte i iznenadite čokoladom ili cvećem. 

Pročitajte i  Ženske tajne: 3 stvari koje vešto skrivaju od nas

Pročitajte i: 9 znakova da joj se dopadate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *