Poboljšajte misionarsku pozu - na obostrano zadovoljstvo! - Men`s Health

Poboljšajte misionarsku pozu – na obostrano zadovoljstvo!

Odmahujete rukom na sam pomen misionarske poze? Nije nam jasno zašto!

Otkrijte i: Da li je vaš penis premali?

Postoje načini koji mogu da vam pomognu da ovu pozu začiniti novim stvarčicama. Saveti koji će uneti ludilo u vašu spavaću sobu. Upravo to savetuje seksolog Džastin Šaj, ubeđen da čete uz njihovu pomoć vratiti živost najstarijoj pozi od svih – onoj misionarskoj.

Misionarska poza je poznata sama po sebi da dovodi do pravog osećaja bliskosti i emocionalnog povezivanja. Budite spontani i kod nje eksperimentišite, uradite sve što vam padne na pamet.

SEKSI IGRAČKE

oNe više nisu nikakva novost. Međutim, da li ste znali da postoje igračke koje su namenjene baš misionarskoj pozi? Ako ežlite da probate nešto novo, svakako ih isprobajte. Seks šopovi nalaze se u gotovo svakom gradu, a internet vrvi takvim ponudama.

Pogledajte i: 6 lekcija koje možete naučiti iz njenih seks-igračaka

DODIRUJTE SE TELIMA

Misionarska poza znači intimnost i kontakt celim telom. To stvara neverovatno dobar osećaj i senzualnost. Neka vaša partnerka ispruži ruke iznad svoje glave tako da vi možete ispružiti i svoje pored njih, čime ćete dobiti pravu bliskost jedno s drugim. Takođe, približite tela što bliže jedno drugom. Vaše ruke neka budu svuda po njoj, a posebno na leđima i zadnjici gde možete upotrebiti jači stisak rukama.

Otkrijte i: Da li je gledanje porno filmova u paru i dalje tabu?

UPOTREBITE I NOGE

Ponekad u ovoj pozi mnogi zaboravljaju na noge. Ali njima je moguće napraviti čudo u krevetu!

Iskoristite ih kod misionarske poze – stavite njene noge na svoj vrat i ramena te tako promenite ugao penetracije. Takođe, ako želite da prodrete što dublje u nju, spuštajte i podižite njene noge niz svoja ramena i ruke.

Pogledajte i: Izdržite duže u krevetu

Pokušajte i postavite njene noge u položaj da vam koleno dodiruje grudi – to garantuje jači pritisak i bolji osećaj.

ŠČEPAJTE TU GUZU I KUKOVE

Jastuk ispod njenje zadnjice za veći užitak i nije neka novost, zar ne?

Time ćete podstaći bolji i jači doživljaj seksualnog kontakta. Takođe, približite njene noge što više možete ka njenim ramenima – to vam daje kontrolu nad pokretima, a njoj maksimalan užitak.

Pogledajte i: 5 najboljih poza za seks otpozadi

NEŠTO DRUGAČIJE

Ova poza ženama daje više kontrole i ritma, slična je misionarskoj, a muškarac ima odličan pogled na njeno telo, što će ga dodatno uzbuditi.

Kleknite ispred nje, a ona neka sedne na vas. Obmotajte njene noge oko struka. Polako joj pomozite da zabaci telo nazad na krevet, dok je vi pridržavate ispod leđa jednom rukom, a drugom joj nadražujete klitoris.

Pogledajte i: Egzotičan trik za srećniji seksualni život

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *