Razmišljate da raskinete? Evo 8 znakova da je to ispravna odluka - Men`s Health

Razmišljate da raskinete? Evo 8 znakova da je to ispravna odluka

DEČKO FOBIJA

Zajedno ste godinu dana, a ona i dalje poludi kad pomenete budućnost, a svoje roditelje uvek ispravi kada vas nazovu njenim “dečkom”.

Pročitajte i: 4 znaka na koje morate obratiti pažnju na početku veze

KRALjICA DOSADE

Sve vam je postalo dosadno. Počeo je da vas nervira njen smeh, primećujete samo njene mane, a njena nevinost koja vam je ranije bila slatka, sada vas živcira.

LOŠE DRUŠTVO

Ranije ste bili uzbuđeni kada treba da se vidite sa njom ili kada dolazi kod vas, a sada se osećate olakšano i relaksirano kada se rastanete i svako ode na svoju stranu.

Pročitajte i: 5 saveta za savršeni flert

POSESIVNO LJUBOMORNA

Nastane li haos kada samo čuje ženski glas u pozadini dok razgovarate ili vam pravi scenu kada vas druga devojka i pogleda? Mala doza ljubomore je ok, ali što je mnogo mnogo je.

PROVERAVA VAM PROFILE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Jednom ste joj dala šifru vašeg Fejsbuk profila kada je nešto trebalo da vam pomogne, a ona je počela to da zloupotrebljava i da vas proverava svaki dan. Prati vaše ženske prijatelje i gleda vaše komentare… Jednostavno ima problema sa poverenjem, a poverenje je osnova svake veze, tako da mislimo da je vreme da prekinete tu ljubavnu “idilu”.

Pročitajte i: Pravila raskida

TESTIRA VAS RASKIDOM

Raskinula je sa vama kako bi vas testirala koliko je volite? Bez komentara!

LOŠI PRIORITETI

Dobili ste alergijsku reakciju na njenu mačku i otežano ste disali. Njeni prijatelji su dotrčali da vide kako vam je, a ona je odbila da vas poseti, jer niste pohvalili njenu novu frizuru.

Pročitajte i: Uputstvo za gladak raskid

DRUGI DEČKO

Pročitajte i  5 saveta za prijatelje sa povlasticama

Stalno je viđate sa drugim dečkom, koji joj kupuje cveće i priča sa njom do kasno u noć telefonom, a kada je pitate ko je to, odgovor je da joj je to novi najbolji prijatelj.

Verujte, čim prekinete, ona će početi da izlazi sa njim. 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *