7 zlatnih pravila: Poboljšajte svoje umeće u krevetu! - Men`s Health

7 zlatnih pravila: Poboljšajte svoje umeće u krevetu!

VAŽNOST PREDIGRE

Pogledate devojku i odmah biste mogli da uplovite u seksi avanturu, ali kod žena to ne funkcioniše baš tako. Mnogi muškarci mogu da dožive vrhunac bez mnogo predigre, ali za žene, predigra je neophodan deo seksualnog odnosa. Budite strpljivi i pružite joj kvalitetnu predigru. Učinite je još zanimljivijom pozom 69 i istovremenim uzajamnim pržanjem oralnog seksa.

Pročitajte i: Poza 69: 9 važnih lekcija za avanturiste u krevetu

ĆUTANJE NIJE ZLATA VREDNO

Kao što vi ne biste voleli da imate odnos sa devojkom, koja sve vreme ćuti i ne pokazuje nikakvu emociju, tako ni devojke ne vole da imaju seks sa ćutljivim muškarcem. Ne kažemo da treba da vrištite, ali pokazivanje emocija i prirodni udisaji i izdisaji će jednostavno pomoći vašoj polovini da shvati šta vam prija ili šta vam ne prija.

NIJE SVE U ORGAZMU

Ponekad se muškarci toliko fokusiranu na dostizanje vrhunca, da prestanu da uživaju u odnosu, jer su pod pritiskom da li će njihova partnertka ili oni da postignu „krajnji cilj“. Umesto da se koncentrišete na cilj, uživajte u putovanju do orgazma.

Pročitajte i: 7 stvari za koje devojke tvrde da ih pale više nego mišići

PRSTE KORISTITE MUDRO

Pentracija prstima je normalni deo predigre. Ali budite oprezni, jer prst i penis nisu isto, pa čak i nanežniji deo prstiju mogu da je povrede. Pobrinite se da vam prsti budu negovati, a nokti isečeni da ne bi došlo do neprijatnih situacija.

UHVATI RITAM

Bitno je da uskladite tempo i da ne forsirate konstantno prebrze pokrete, jer će takvi pokreti dosaditi devojci, a moguće je da će prestati da uživa u odnosu. Varirajte u tempu, kako bi bi bilo što dinamičnije.

Pročitajte i: Najgori mogući potez u seksu

PAŽLJIVO RUKUJTE KLITORISOM

Nemojte da ignorišete njen klitoris, jer većina žena dolazi do orgazma upravo stimulacijom klitorisa. Ali svakako ne treba da budete pregrubi, jer je klitoris ekstremno senzitivan, pa previše pritiska može da prouzokuje bol. I da – isecite nokte!

POSVETITE SE CELOM NJENOM TELU

Kao što smo već napomenuli, većina momaka se fokusira na dostizanje orgazma, pa se na tom putu posveti samo jednoj ili dvema erogenim zonama svoje partnerke. Pronađite nova mesta koja je uzbuđuju, nemojte da se ograničavate samo dobro poznatim senzitivnim mestima na njenom telu.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *