Seks u kuhinji: Vreli eksperimenti sa hranom - Men`s Health

Seks u kuhinji: Vreli eksperimenti sa hranom

IZNESITE IDEJE

Pre nego što potpuno stupite u akciju, napravite večeru za svoju devojku i fokusirajte se na namirnice, koje su ujedno i afrodizijaci, savetuje ekspert za sastanke Laurel Haus. „Stavite joj povez preko očiju i hranite je svakom namirnicom ponaosob, terajući je da pogađa o kojim namirnicama se radi.“, kaže Haus. Postoji mnogo namirnica, za koje je potvrđeno da podižu libido – školjke, čokolada, bundeva, avokado i mnogi drugi, mogućnosti su zaista mnogobrojne, na vama je da odaberete. Kada ih sve isproba, skinite joj povez, stavite malo šlaga na njenu bradavicu i poližite ga. Biće joj sasvim jasno da želite neku dodatnu igricu.

Pročitajte i: Istorija najpoznatijih afrodizijaka

BEZBEDNOST PRE SVEGA

Možda nećete imate alergiju na kikiriki kada ga budete jeli, ali neki ljudi imaju različite reakcije na hranu, kada se ona nalazi na telu. Premda je prilično neverovatno, pripazite da se ne dese neke neobične situacije. Seksolog i stručnjak za veze, dr Kat Van Kirk preporučuje da sklonite svu začinjenu hranu, koja bi mogla da bude bolna na određenim mestima.

GOZBA NA VAŠIM TELIMA

Kada ste prethodno ispitali koje namirnice će je uzbuditi, pređite u akciju. Van Kirk savetuje da idete polako i odlučite šta je najbolje raditi sa pojedinim namirnicama. Koristite krompir pire da ga razmažete po njenom stomaku. Ukoliko želite da budete nevaljali i perverzni, koristite klip kukuruza za blago stimulisanje njenog klitorisa. Sos od brusnice može da bude poslastica, koju možete da stavite bilo gde na telo. Ovaj sos je lepljiv, pa će vaša patnerka morati da provede duže vreme dole, da se uveri da ste čisti. Esencijalna stvar jeste da budete kreativni i da se zabavite. „Vaša devojka nikada više neće pitu od bundeve ili slatkiše gledati na isti način.“, kaže Haus.

Pročitajte i  10 znakova da bi trebalo da je ostavite

Pročitajte i: Hrana u krevetu, dobra ili loša stvar?

PRAVO MESTO U KUHINJI

Možda je sama  pomisao na seks u kuhinji uzbudljiva, ali budite pažljivi. Nesreće se dešavaju, pa sklonite noževe i sve što može da vas povredi. “Najbolja mesta za eksperimentisanje i seksi igrice sa hranom jesu kuhinjski pod ili veće površine, koje će moći da izdrže vašu težinu.“, kaže Haus. Kada završite sa akcijom, možda najbolji deo bude zajedničko tuširanje, čisto da skinete hranu sa sebe. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *