Striptiz na filmu: 5 najvrelijih scena seksi plesa - Men`s Health

Striptiz na filmu: 5 najvrelijih scena seksi plesa

9 1/2 NEDELJA – KIM BEJSINDŽER

Ovaj film iz davne 1986. godine nije imao velike ocene i dobre kritike, ali je zato upamćen po prelepoj Kim Bejsindžer, koja izvodi striptiz samo za Mikija Rurka.   

 

OD SUMRAKA DO SVITANJA – SELMA HAJEK

Mnogima je prva asocijacija na ovaj Tarantinov film iz 1996. godine (osim sjajne muzike), atraktivna Selma Hajek, koja samouvereno pleše sa zmijom, a potom izazovno pleše i mami Kventina Tarantina. 

Pročitajte i: Kontroverzne scene seksa: 7 filmova koji su šokirali svet


STRIPTIZ – DEMI MUR

Ovaj film je takođe iz 1996. godine, a scena striptiza sa Demi Mur, u glavnoj ulozi predstavlja ovu prelepu glumicu, sa šeširom, muškim sakoom i kravatom, kako na sceni izvodi izazovan i senzualan striptiz.

GRAD GREHA – DŽESIKA ALBA

Mnogi su promenili mišljenje o devojci iz komšiluka Džesiki Albi, nakon 2005. godine i ovog filma. Senzualna, a divlja kaubojka Džesika Alba sa lasom u ruci uspeva da natera Brusa Vilisa na greh. A možda i još nekoga?

Pročitajte i: Filmovi koji će je skinuti umesto vas

MI SMO MILEROVI – DŽENIFER ENISTON 

Komedija iz 2013. godine, “Mi smo Milerovi”, predstavila je slatku Rejčel u potpuno drugačijem izdanju. U bezizlaznoj situaciji, kada mora da spase svoju „porodicu“ od neprijatelja, Dženifer Eniston izvodi pravi, seksi striptiz i ostaje u izazovnom donjem vešu.

 

Pročitajte i  Male stvari koje vam urušavaju ljubavni život

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *