Tajne koje nam nikad neće otkriti: Evo šta radimo pogrešno tokom seksa - Men`s Health

Tajne koje nam nikad neće otkriti: Evo šta radimo pogrešno tokom seksa

Parovi koji komuniciraju o svojim seksualnim željama i potrebama imaju bolji seks, pa bi trebalo da ohrabrite svoju lepšu polovinu da vam iskreno prizna koje bi stvari želela i volela da isproba u krevetu.

Otkrijte i: Top 5 mišića koje žene obožavaju na muškarcima

U međuvremenu, upoznajemo vas sa pet seksi tajni svake žene.

Iako je svaka žena posebna na svoj način, ovo su stvari u kojima se sve slažu.

Šta vam otkriva njen FB profil?

NE VOLI BESKONAČAN SEKS

Žene vole ljubavnike, a ne ljubavne mašine. One obožavaju orgazme isto koliko i mi. Jedan je super, dva su bonus, ali sve nakon toga može da bude previše. Naučite da prepoznate trenutak kada samo treba da se opustite u uživate u njihovom zagrljaju. Bez sumnje, ako je ona još uvek raspoložena za seks, daće vam to do znanja.

Pročitajte i: Najgori mogući potez u seksu

MISLI DA PRSTIĆI MOGU DA BUDU NEPRIJATNI

Kada sledeći put pokušate manuelno da zadovoljite vašu partnerku, prisetite se da ulaz u vaginu ima veći broj nervnih završetaka u poređenju sa unutrašnjošću vagine. Držite se prijatnih i odgovarajućih zona: unutrašnji deo vagine i G tačke. Budite nežni, jer možete da je povredite naglim i grubim pokretima. Isečeni, isturpijani nokti su obavezni.

Koliko kratko je prekratko: Posle koliko minuta se ejakulacija smatra prevremenom?

VOLI DA ISPROBAVA NOVE STVARI

Postoji mnogo stvari koje bi ona želela da proba, ali se nikada nije osećala dovoljno slobodnom da pita ili inicira. Stvari koje bi volela da proba, ali se plaši uključuju analni seks, manuelno dodirivanje anusa, sado-mazo, fisting, igranje uloga i seks na javnom mestu. Nijedna od ovih stvari nije toliko zastrašujuća i neobična koliko mislite, jer ih ljudi svakodnevno isprobavaju i veoma su zadovoljni iskustvima. Kako biste je oslobodili i ohrabrili, napravite listu stvari koje biste voleli da probate, a potom bacite papir i prionite na posao.

Pročitajte i  Pružite joj orgazam koji nikada neće zaboraviti

Pročitajte i: Ove stvari žene ne vole u krevetu

Sve prednosti (i mane) voajerizma

NAPALJENA JE UJUTRU

Jutarnja želja za seksom se obično vezuje za muškarce, ali je istina da i žene vole da im dan počne vrelo i uzbudljivo. Potrebno je samo da budete ubedljivi i da je na pravi način oraspoložite za jutarnji seks. Naslonite vaš penis u erekciji na njenu butinu ili započnite oralnim seksom i videćete kako će se za nekoliko minuta opustiti i u potpunosti prepustiti unutrašnjim strastima.

VOLI SEKS U TOKU MENSTRUACIJE

U toku menstruacije, žene su pod uticajem hormona (a kada nisu) i raspoloženije su za seks nego inače. Budite samo oprezni i vodite računa da ste sveže istuširani i čisti pre seksi akcije. Budite spremni da ćete se suočiti sa suvoćom njene genitalne regije (pogotova ako koristi tampone), pa imajte pri ruci neki lubrikant.

Šta joj se vrzma po glavi usred vrele akcije

Pročitajte i: 9 stvari koje žene u seksu najviše vole

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *