7 stvari za koje devojke tvrde da ih pale više nego mišići - Men`s Health

7 stvari za koje devojke tvrde da ih pale više nego mišići

Ljudi u dugim vezama znaju da seksualna želja može vremenom da se izgubi. Otvoreni razgovor o skrivenim željama je poželjan, ali žene će ponekad u “prigodno” raspoloženje dovesti i neki potpuno neočekivani potezi partnera! Čak i ukoliko niste u dugoj vezi, vredelo bi primeniti ove savete.

Pogledajte i: 9 stvari koje nikako, ali nikako ne treba da izgovorite u toku seksa

1. Kad dođe umorna s posla, a vi ste bez pitanja i najave očistili stan, skuvali ručak i sačekali je s buketom cveća u ruci.

2. Kada tokom zajedničkog gledanja televizijskog programa na omiljenom kauču – ničim izazvano – prebacite njena stopala u svoje krilo i počnete da ih masirate bez skretanja pogleda sa ekrana.

3. Kada zajedno dugo čekate u redu, a vi iznenada počnete da joj masirate ramena. Iznenadne masaže uvek će podstaći krv da prostruji njenim žilama.

Pogledajte i: Seksi vodič: 7 koraka do savršenog oralnog seksa

4. Kada je iznenadite pažljivo smišljenim izlaskom ili putovanjem, koji ste samostalno isplanirali do poslednjeg detalja.

5. Kad je hvalite pred njenom porodicom.

6. Kada joj iznenada priđete s leđa dok nešto radi, obgrlite je rukama i počnete da ljubite po vratu.

7. Kada ste dovoljno samopouzdani da vam nije potrebno stalno laskanje o veštinama u krevetu (i kad njen predlog da se poigrate seksi igračkama dočekate s oduševljenjem, a ne kao uvredu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *