5 mitova o ženama i seksu - Men`s Health

5 mitova o ženama i seksu

U poslednje vreme, česti su razgovori o, nikad završenoj, potrazi za ženskom vijagrom. Pronalazak ovakve pilule bi pomogao da se umor tokom seksa nikada ne pojavi – tako bar smatraju farmaceuti. Sa druge strane, drugi stručnjaci smatraju da bi otkriće i konzumiranje ove pilule dovelo do opšte pomame neverstva – žene bi upražnjavale seks, ali ne samo sa svojim partnerima.
Dok naučnici besomučno pokušavaju da pronađu čudotvornu pilulu, žene se istinski nadaju da će takva potraga ubrzo mnogima i dosaditi. Mišljenje ženske populacije je – sve osim pilula. One smatraju da neke druge, prirodnije stvari imaju mnogo delotvorniji učinak. Koje stvari Prsti, jezik ili romantični gestovi – njih ništa ne može da zameni.
O ženskom uglu posmatranja na ovu temu, ali i o svemu onome što žene od muškaraca u domenu seksa žele, objavljivane su mnoge knjige. Neke od njih su – „What Do Women Want“ autora Daniela Bergnera, „Sex Drive“ autorke Dr. Belle Ellwood-Clayton…
Sve ono u čemu primetite da žene istinski uživaju jeste pravi pristup stvarima. Samim tim to je sve što žene žele. Momci, zar je to toliko teško razumeti
Navodimo nekoliko pogrešnih shvatanja o ženama i seksu

ŽENAMA JE POTREBNA ŽENAMA JE POTREBNA ŽENSKA VIJAGRA
Na samom početku nije loše razrešiti nedoumicu – ženama nije potrebna vijagra. Mitovi su zastupljeni do te mere da, svaki put kad žena želi seks manje od svog partnera, pretpostavlja se da sa njom nešto nije u redu. Ali, to nije istina.
Seksualna želja je stvar trenutka. Prirodno je da se dogodi momenat kada niste raspoloženi da imate seks. To nikako ne znači da je to znak da treba da popijete vijagru.
Takođe, važno je napomenuti da vijagra ne može jednako delovati i na žene i na muškarce. Zašto Zašto što je kod žena proces seksualnog uzbuđivanja drugačiji. Muškarci jednostavno osete potrebu za seksom i sprovedu je u delo, dok je ženama pre samog čina seksa, u najvećem broju slučajeva, potrebna i predigra.

ŽENE UVEK ŽELE SEKS MANJE NEGO MUŠKARCI
Istina je. Ponekad žene imaju manju želju za seksom od muškaraca. Ali, ponekad i muškarci imaju manju želju za seksom od žena. A ponekad, žene ne žele seks jer jednostavno nisu raspoložene za njega. U tim slučajevima, veoma je teško i popraviti raspoloženje ženi i uzbuditi je.
Tada je možda idealna prilika da popričate o svojim seksualnim fantazijama Ili predložite nešto inovativno u vašem seksualnom životu Ili oba ova predloga

Pročitajte i  Evo kako možete da zavedete svaku ženu!

ŽENE VOLE NA BRZINU
Momci koji se bore sa prevremenom ejakulacijom imaju osećaj neadekvatnosti, jer im se čini da njhov seks izgleda kao „bum-bam-hvala-ti-devojko“, tj. kratkotrajan je. Oni se plaše da to ne zadovoljava njihove partnerke.
Takođe, učestala i dosadna ponavljanja in-and-out, sve dok vaša partnerka ne doživi orgazam, mogu dovesti do kontraefekta, odnosno do vaginalnog otpora.
U toku seksa, jednostavno se morate opustiti i prepustiti. Nikome se ne dopada to da se na milimetar od užitka, predstava završi.

TOKOM SEKSA MORATE PODSTICATI PARTNERKE
Istina je, ženama je ponekad potrebno malo dodatnog udvaranja.
Pogledajte njen izraz lica dok savijate svoj biceps, dok se smejete, ili oslušnite način na koji partnerka izgovara vaše ime. Definitivno je da je to pravi stimulans za seks. Osećaćate vrelinu duž celog svog tela.
Normalno je da se zapitate da li ste suviše napadni u komunikaciji sa ženama, budući da je nepisano pravilo da ste vi ti koji ženama predlažu prvi izlazak, prvi poljubac, pa čak i prosidbu. Pažljivo sagledajte na koji način vaša partnerka uzvraća na vaše replike, i s tim u vezi utvrdite način ophođenja sa njom.

SVE JE U KLITORISU
Još jedna od istina u nizu – žene vole svoj klitoris! Žene u mnogome više uživaju u klitoralnom orgazmu nego u vaginalnom. I to je nešto što bi muškarci svakako trebalo da znaju.
Ali, to što je ženama klitoralni orgazam prvi na listi užitaka, ne znači da žene nisu zainteresovane da isprobavaju i druge vidove seksualnog zadovoljavanja.
Na kraju krajeva, najvažnije je da se u krevetu oboje zabavljate i uživate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *