Poza 69: 9 važnih lekcija za avanturiste u krevetu - Men`s Health

Poza 69: 9 važnih lekcija za avanturiste u krevetu

RASPLAMSAVANJE STRASTI

Izlaganje svog genitalnog područja nečijem pogledu nije nešto što činimo često. I verovatno je baš zbog toga superuzbudljivo i budi strasti vrlo brzo! Spoznaja da on ili ona ima vrlo detaljan uvid u vašu najveću intimu pali vatru strasti u oboma.

DETALJAN PREGLED SITUACIJE

Poza 69 posebno je dobra za žene. Zašto?

Zato što muškarac ima pristupa i svim ostalim područjima osim klitorisu. To znači da može stimulisati i ostale delove ženske vagine, a što u ženi izaziva veliki osećaj užitka.

Pročitajte i: 3 evropske (i vrlo maštovite) seksi poze

HIGIJENA

Treba li posebno napominjati da je higijena važna? Pre praktikovanja poze 69 tuširanje je obavezno.

ODLAGANJE VRHUNCA

Mnogim muškarcima je poza 69 jako erotična, pa onda prebrzo ejakuliraju. Za partnerku to i nije najsrećniji trenutak, pa mu dajte do znanja pre same akcije da se malo suzdrži. Uostalom, dobro je da pustite njega da počne mnogo pre vas sa akcijom, a vi mu se kasnije pridružite.

OSETLJIVI ORGAZAM

I u pozi 69 muškarci lakše doživljavaju orgazam nego žene. Upozorite svog muškarca na to i skrenite mu pažnju da svakako drži ritam kada ga jednom uhvati, jer to je jedini način da se i žena vine u visine uživanja.

OPREZ

Žene, takođe, treba da budu oprezne. Naime, njihova usta i zubi su na vrlo osetljivom mestu. Budući da i žene ponese zanesenost, moglo bi da dođe do ozleda na muškom osetljivom mestu i na to treba da obratite posebnu pažnju, ako ne želite da povredite svog muškarca.

Pročitajte i: Seksi vodič: 7 koraka do savršenog oralnog seksa

POLOŽAJ TELA

Ako želite da doživljaj poze 69 bude vrhunski, onda neka on bude na vama.U tom slučaju lakše ćete doći do orgazma, a kako žene teže dolaze do tog cilja, onda je sasvim u redu da položaj tela bude takav da više odgovara ženi.

Pročitajte i  Ovo je prva stvar koju morate da uradite pre seksa!

RUČNI RAD JE BITAN

Ženama može biti jako zamorno da sve vreme stimulišu njegov penis isključivo ustima. Slobodno upotrebite i ruke, jer time ne kršite nikakva pravila poze 69.

Pročitajte i: Koliko je oralni seks zapravo bezbedan?

KOMFOR PRE SVEGA

Izvođenje poze 69 zna da potraje, a položaji tela često nisu udobni ni ženi, a ni muškarcu. Kako biste izbegli nezgode i neudobnost, poslužite se jastucima i prekrivačima. Postavite ih tako da vam oboma bude udobno i da možete da izvedete sve trikove koje već dugo priželjkujete…

Izvor: Nadlanu.com

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *