Seksi vodič: 7 koraka do savršenog oralnog seksa - Men`s Health

Seksi vodič: 7 koraka do savršenog oralnog seksa

KOMFOR

Prva stvar koju morate da znate pre nego što se spustite i oralno zadovoljite vašu partnerku jeste da ukoliko nije opuštena, ona jednostavno neće uživati. “Jedna od najprivlačnijih stvari koje mi je dečko ikada rekao jeste Opusti se.”, kaže seks ekspert Lora Somoza. “Žene su uglavnom svesne koliko im dugo treba da dostignu vrhunac, pa ako se osećaju da sa nekim frajerom nisu u žurbi, to je neverovatno seksi.”, dodaje ona.

SAVRŠENA POZICIJA

Vaša partnerka najverovatnije zna koji joj položaj najviše prija, ali ukoliko je otvorena za predloge, stavite jastuk ispod njene zadnjice kako bi podigla svoju karlicu nagore, što će vam dati moć i olakšaće vam cilj da se ona oseća fantastično. “Potom, kada ona leži na leđima, držite njena kolena široko postavljenim. Što su raširenija, veće su mogućnosti da prionete na posao i da postignete eksploziju i senzacijom.”, ističe Somoza.  Ona takođe naglašava da je veoma bitno da i muškarcu bude udobno. Pokušajte da klečite na krevetu sa jastukom ispod kolena.

ZADIRKUJTE JE JEZIKOM

“Na početku vaše seksi akcije, počnite blagim zadirkivanjem jezikom. Lagano lizanje jezikom od gornjeg dela tela ka dole, lizanje butine , a onda, takođe polako počnite da se krećete ka epicentru vaše mete, povećavajući intenzitet i brzinu.”, preporučuje Somoza.

Pročitajte i: Oralni seksi vodič: Šta žene zaista žele

OSLUŠKUJTE NJENO TELO

Jedna od najvažnijih stvari koje možete da učinite u ovom trenutku, dok je oralno zadovoljavate, jeste da pročitate govor njenog tela prateći njeno disanje i pokrete njenih bokova. Somoza ističe da ukoliko radite ono što voli i što joj prija, primetićete da postaje sve uključenija i uključenija. “Treba da naučite da osluškujete njeno telo. Ukoliko ne obraćate pažnju na njene reakcije, naći ćete se u slepoj ulici.”, dodaje Somoza.

Pročitajte i  Taj ludi, ludi seks

ZAGRLITE VIBRACIJU

Nemojte da se plašite da koristite vibrator, jer to može da bude sredstvo od neprocenjive važnosti za umeće u oralnom seksu. U proseku, ženi treba 20 minuta da doživi vrhunac tokom oralnog seksa, što znači da ćete neko vreme provesti dole. Nema potrebe da se stidite i poslužite se vibratorom, seksi igračkom, koja će vam samo pomoći. “Odlučite se za manji model, koji se lako koristi kako biste mogli da se osećate kao da ipak vi držite stvari pod kontrolom.”, ističe Somoza I dodaje: “Postavite vibrator na klitoris, a vi se posvetite oblasti usmina koristeći isključivo jezik.”

Pročitajte i: 6 blagodeti seksa po vaše zdravlje 

KREŠENDO

Postepena gradacija (krešendo) je veoma bitna prilikom oralnog seksa. Potrebno je da, nakon laganog početka, počenete da povećavate brzinu i pritisak. Neke žene vole da se više zadržite na njenom klitorisu, dok neke više uživaju kada se posvetite njihovim velikim i malim usminama. Kao što smo već napomenuli, bitno je sve vreme osluškujete njeno telo i da šta god da radite, nemojte da budete grubi, da oponašate lizanje sladoleda ili da se trudite da pišete azbuku jezikom.

VELIKO FINALE

Kada osećate da je blizu dostizanju orgazma, nastavite da radite to što već radite. Budite spremni da ona možda ipak neće postići vrhunac i budite svesni da to nije odraz vaše (ne)sposobnosti. “Vaš jedini cilj je da se ona oseća dobro. Jedna od najatraktivnijih stvari kod muškarca predstavlja činjenica da se ponaša kao da je predeo između ženinih nogu njegovo omiljeno mesto na celom svetu.”, završava svoje izlaganje Somoza.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *