Dovedite je do usijanja: 8 poza koje će joj olakšati dostizanje orgazma - Men`s Health

Dovedite je do usijanja: 8 poza koje će joj olakšati dostizanje orgazma

MISIONARSKA

Prema rečima seks eksperata, žene najviše zadovoljstva dožive tokom klasične misionarske poze. „Interesantno, kada smo pitali žene da nam kažu koja je njihova omiljena poza, misionarska poza je bila ubedljivi favorit. Ne postoji ništa fensi kod ove poze, ali žene vole bliskost i intimnost koje ova poza pruža, kao i osećaj partnerove težine na njima.“, kaže Dorian Solot, seks edukator i koautor I love female orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide. Međutim, najbitnije je da pogodite pravi ugao. Dijagonalnom penetracijom obezbeđujete još trenja i klitoralni stimulans, što je super, jer većina žena tako najlakše doživi orgazam.

OBRNUTA KAUBOJSKA POZA

U ovoj pozi, muškarac leži na leđima ili se nalazi u sedećem položaju, dok ga partnerka opkoračuje sa suprotne strane gledajući mu u noge umesto u lice. „Ovo je ključna pozicija, koja omogućava lak pristup klitorisu“, kaže seksolog i seks edukator Megan Andelouks. „Ova poza spada u najbolje položaje za postizanje orgazma, jer je omogućena direktna stimulacija klitorisa.“, dodaje ona.  

Pročitajte i: 5 poza koje nikad nije probala

DOGI STAJL

Ovo je super poza za žene, jer im omogućava optimalnu kontrolu. „Žena je u mogućnosti da prilagodi svoj opseg pokreta uglu, koji joj najviše odgovara.“, kaže Ejmi Levin, seks trener. „U ovoj pozi, muškarac može da stimuliše njenu G tačku i da ima pristup njenom klitorisu, bilo svojom ili njenom rukom ili seks igračkom.“ Seksolog Gloria Brejm ističe i naglašava značaj stimulacije klitorisa, dok ste u dogi stajlu. „Ona će retko da dostigne vrhunac ukoliko istovremeno ne radite nešto manuelno.“, dodaje Brejm.

KAUBOJKA

Još jedna poza koja će omogućiti vašoj partnerki da ima najviše kontrole nad svojim orgazmom, budući da je u ovoj pozi devojka gore i da može da kontroliše ritam i dubinu penetracije, kao i da ima lak pristup klitorisu.  Ali Somoza objašnjava da svakako treba da i dalje oboje da se trude, a ne samo ona. „Vi joj možete pomoći pomeranjem bokovima gore, dole.“, dodaje Somoza.

Pročitajte i  Dovedite je do vrhunca za 15 minuta

KAŠIKA

Ukolko vaša partnerka ne voli duboku penetraciju, Andelouks sugeriše da isprobate pozu kašike. Ona je takođe sjajna za lagano nedeljno seksi jutro. Ova poza se koncentriše na stimulaciju prednjeg dela vagine ili rektuma, gde se nalazi najviše nervnih završetaka u genitalnom delu, pa će ona lako doživeti neverovatan orgazam.

Pročitajte i: Olakšajte joj doživljavanje vrhunca

X POZA

Prema rečima seks edukatora Maršal Milera, ovo je još jedna sjajna poza, koja dozvoljava klitorisnu stimulaciju. „Oba partnera leže. Žena se nalazi na leđima na svojoj strani kreveta, a muškarac na svojoj. Žena svoje noge prebacuje preko njegovog srednjeg dela tela, u obliku velikog slova X.“ Pošto vaša tela nisu pripijena jedno drugom, neko od vas može da stimuliše klitoris, što je većini žena potrebno da bi dostigle orgazam sa velikim O.

JASTUK METODA

Mnogi eksperti se slažu da seksi poze postaju ugodnije kada se ispod njihovog lumbalnog dela postavi jastuk ili ćebe, jer kreira potpuno novi ugao prodiranja. Ovo isprobajte u misionarskoj pozi. Jastuk metoda će vam pomoći da dodirnete njenu G tačku penisom.

Pročitajte i: Kako da pogodite G tačku?

NOGE GORE

„Kada ste odozgore, ne možete uvek da ostvarite potpunu penetraciju.“, kaže Brejm, zbog čega će podešavanje njenih nogu da omogući dublji kontakt. „Stavite njene zglobove preko vaših ramena. Ovaj potez će vam omogućiti da duboko prodrete i stimulišete G tačku. “Ista dubina se može postići savijanjem kolena ili stavljenjanjenih tabana vaše grudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *