5 razloga zašto ona više ne želi seks s vama - Men`s Health

5 razloga zašto ona više ne želi seks s vama

 

VIŠE SE NE OSEĆA PRIVLAČNO

Ukoliko je u vašem seksualnom životu nastupila pauza, to ne mora da znači da ste definitivno završili sa zabavom među čaršavima i da ona nije ni najmanje zainteresovana za seks. Jedan od razloga što bi ona radije izbegla seks može biti to da se više ne oselja poželjno i seksi.

Pogledajte i: Pruži joj nezapamćeno oralno iskustvo

Mnoge žene su (svima nam je dooobro poznato koliko!) nesigurne kada je u pitanju njihov izgled, pa svaki kilogram viška ili kritika može da učini da se povuku u sebe i osete neprivlačno.

Zato ne čudi što ne želi da se pred vama nađe bez odeće.

Obavezno je podsetite koliko je atraktivno da je želite, ali imajte strpljenja jer se samopouzdanje ne gradi preko noći.

OSEĆA DA JE POD PRITISKOM

Na poslu je pod konstantnim stresom, ima porodične probleme, sama obavlja sve kućne poslove… Zbog svega toga se oseća i iscrpljeno i nedostaje joj energije…

Pogledajte i: 7 poza za analni seks

Kada se sve ovo udruži, vrlo je lako da osoba, jednostavno, zaboravi na seks ili da joj on postane samo još jedna obaveza na spisku.

Zašto joj ne biste pomogli da se rastereti?

Iznenadite je time što ćete srediti čitav stan (ukoliko živite zajedno) ili joj pružiti najbolju masažu ikada? A gde je masaža, vaše ruke na njenom telu… Znate već.

NEŠTO STE ZGREŠILI

Jeste li sigurni da niste zaslužili ignorisanje u krevetu?

Dok nama nije problem da ponekad prekinemo svađu jer nam je pogled pao na ženske grudi, naše nežnije polovine retko će poželeti da budu intimne s nekim ko ih je iznervirao ili povredio.

Pogledajte i: Kako da je nagovorite na grublji seks?

Naravno, ne treba da vas čudi ako neko vreme ne želi da vam prizna da je uzrujana (staro, dobro “Šta ti je?”, “Ništa”, “Šta ti je?”, “Ništa” nam je svima dobro poznato).

Ipak, ne odustajete i podstaknite je da se otvori, saslušajte je strpljivo i bez osuđivanja.

Kada se sve završi, ona će biti zadovoljena, a ni vaša nagrada za to što ste ispali divan partner spreman da sasluša neće izostati.

ONA NE VOLI SEKS

Da, znamo – teško je poverovati da tako nešto uopšte postoji. Ipak, postoje žene koje jednostavno ne uživaju u seksu.
Uzroci mogu biti različiti, a prednjače loša ranija iskustva.

Pogledajte i: Evo kakav penis žene vole

Zbog toga je važno da joj pokažete koliko raznolik i ispunjujući seks može biti. Pokažite joj različite poze, budite nežni, budite grubi, pružite joj oralno zadovoljstvo iz snova, istražite sve njene fantazije…

NE PRIVLAČITE JE

Osim ukoliko ne želite da ostatak života provedete apstinirajući, poslednja stavka znači samo jedno – game over.

Pokušajte još jedan poslednji put – budite onakvi kakvi ste bili kada ste je prvi put šarmirali, dodirujte je na neočekivanim mestima, pokažite joj da ste je gladni, probajte nove stvari.

Pogledajte i: 13 stvari o seksu koje bi žene volele da već znamo

Ako ništa od toga ne uspe, znate šta vam je činiti…

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *