Šta muškarce najviše pali (a nije dekolte)? - Men`s Health

Šta muškarce najviše pali (a nije dekolte)?

Francuski naučnici su sproveli istraživanje koje je pokazalo da će muškarci više pažnje posvetiti ženi koja je na štiklama, da će joj pre priskočiti u pomoć, nego ako nosi takozvane ravne cipele.

Pogledajte i: Devojke, evo kako da nas potpuno zadovoljite!

Tokom istraživanja na Univerzitetu Južne Bretanje urađena su četiri eksperimenta.

ISTRAŽIVANjE

U prvom, u kojem je učestvovalo 90 muškaraca, analizirani su njihovi odgovori nakon što ih je devojka od 19 godina, u visokim potpeticama, a potom u cipelama bez štikle, zamolila da ispune anketu o jednakosti polova.

U drugom eksperimentu učestvovalo je 180 žena i 180 muškaraca. Četiri žene, u štiklama ili u ravnim cipelama, od učesnika istraživanja su tražile da odgovore na pitanja o njihovim prehrambenim navikama.

U trećem eksperimentu proučavana je spremnost 180 muškaraca i 180 žena da priskoče u pomoć ženi koja je slučajno ispustila rukavicu na pod. I ovaj put je žena bila na štiklama, a potom u ravnoj obući.

Slažete li se da je ovo 5 tipova devojaka na koje se potajno svi ložimo?

Poslednji eksperiment sproveden je u baru gde je praćeno ponašanje 36 mladića prema ženama u visokim potpeticama i onima koje su nosile cipele bez štikle.

OTKRIVENI SMO!

Rezultati prva tri eksperimenata pokazali su da su muškarci bili spremniji da pomognu ženi kada je nosila cipele s visokim potpeticama, nego kada je bila u ravnim cipelama, a četvrti je pokazao da muškarci u baru radije i brže brže ženi u visokim potpeticama.

Pogledajte i Seks sa upaljenim svetlom

Psiholozi kažu da je razlog taj što žene u obući sa visokim potpeticama hodaju ženstvenije, a njihanje kukovima je izraženije. Obuća sa štiklom ističe ono po čemu je ženski hod specifičan. Naglašava seksualnost i ženstvenost figure, što podstiče seksualno uzbuđenje kod muškaraca.

Pročitajte i  Otkrivena nova zona zadovoljstva na ženskom telu!

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *