Ovaj tip muškaraca najviše privlači lepši pol - Men`s Health

Ovaj tip muškaraca najviše privlači lepši pol

Nedavno istraživanje američkih naučnika je otkrilo da nedostupnost i izvesna doza misterioznosti afrodizijački deluju, jer ako drugoj strani ne pokažete na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to itekako može da probudi njeno zanimanje za vas.

Pročitajte i Žene najpre na muškarcima primećuju …

ISTRAŽIVANJE

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena koje su podeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da oceni koliko im se dopadaju.

Pre toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je reč o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosečnu ocenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Otkrijte i Šta žene žele? Tri tipa muškarca na koje žene otkidaju

REZULTATI

Posle ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe, njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su delovali nezainteresovano.

I koliko god da su se vremena promenila i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.

Otkrijte i 6 stvari na nama koje ih privlače

Foto: Shutterstock

Pročitajte i  Lepotica dana: Amanda Serni
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *