Šta da radite ako ona stalno spominje bivšeg? - Men`s Health

Šta da radite ako ona stalno spominje bivšeg?

Ukoliko se dogodi da vaša devojka spomene ime neke prošle ljubavi, to svakako nije uzrok za alarm, kaže porodični terapeut za časopis Fox News dr. Sheri Meyers. Međutim: “Ako vaša devojka spominje prečesto jednu te istu osobu, jasan je znak da ga nije prebolela.”

Čak i ako tvrdi da ne misli na njega i ponavlja kako je on ispao kreten prema njoj, ali ipak i dalje stalno priča o njemu – on joj je stalno u mislima.

Zavisno od konteksta u kojem se spominje, to može biti i dobro za vašu vezu jer vam može otkriti čime je on odbio i kako će vas tretirati u vezi.

Pročitajte i: Pravila raskida

Ako vas stalno uspoređuje sa bivšim, možda želi da se promenite i više ličite nja njega, kako biste popunili prazninu koju je on ostavio u njegovom životu.

“Konstantno žaljenje i negodovanje oko njega može biti znak da one nije preuzela nikakvu odgovornost za svoje greške u vezi, te da nosi iste probleme u novu vezu.” dodaje dr. Sheri Meyers.

Generlani savet je da odmah porazgovarate sa partnerkom i direktno je pitate kako bi se ona osećala kada biste vi konstantno pričali o bivšoj ili je jednostavno pitajte da li ga je uopšte prebolela.

Pročitajte i  5 neverovatno lakih načina da smuvate prelepu devojku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *