Dosadila vam je jedna te ista poza: Evo kako da znate da je vreme za nove avanture - Men`s Health

Dosadila vam je jedna te ista poza: Evo kako da znate da je vreme za nove avanture

Vodite li računa o intimnoj higijeni?

GLEDALI STE FILMOVE

Radite nešto što ste videli na filmu, a zapravo je vrlo neudobno. Da, možda je izgledalo dobro dok ste gledali u seriji “Nip tuck”, ali ako noge počinju da vam se grče i ne osećate ih, najbolje bi bilo da ovo više ne pokušavate.

Saznajte i 5 opasnih seks poza

BIRATE POZU U KOJOJ ĆETE IZGLEDATI NAJBOLJE

Birate pozu u zavisnosti od toga koja čini da izgledate mršavije. Ako vam je na prvom mestu to kako ćete izgledati u određenoj pozi dok imate odnose, male su šanse da ćete uopšte uživati u seksu.

ČIM STE PROMENILI POZU – DOŽIVELI STE ORGAZAM

Probali ste drugačiju pozu jednom i odmah doživeli orgazam. Dešava se da parovi imaju jednu pozu koja im postaje rutina, koju iz nekog razloga smatraju dovoljno dobrom za oboje.

Pročitajte i 10 najboljih seks poza svih vremena

Ipak, ako vam se desi da dostignete vrhunac čim probate nešto drugo, to je znak da treba da promenite mišljenje o prvobitnom načinu vođenja ljubavi.

UVEK VAŠA PARTNERKA BIRA POZU

Dopuštate partnerki da uvek bira pozu. Šanse da će ona odabrati one poze koje vama najviše odgovaraju i koje se vama najviše sviđaju su veoma male, pa je najbolje da zajedno odaberete odgovarajuću pozu.

NEMATE ISKUSTVA U TOJ POZI

Ukoliko se trudite tokom seksa da zapravo ukapirate kako bi ta poza trebalo da izgleda samo da biste došli do užitka, male su šanse da ćete doživeti orgazam.

Otkrijte i Šta omiljena seks poza govori o vama?

AKO JE BOLNA ZA VAŠU PARTNERKU

Seks nikada ne treba da bude bolan, osim ukoliko će vas to stimulisati. Dakle, ukoliko vašu partnerku ili vas nešto zaboli,  odmah promenite pozu!

Pročitajte i  Teksting: Pravila flertovanja preko poruka

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *