10 načina da je smuvate u klubu - Men`s Health

10 načina da je smuvate u klubu

IZVINITE, DA LI JE OVO MESTO ZAUZETO?

Nevino, šarmantno i ljubazno. Ovakvim pristupom ćete joj pokazati da ste uviđajni i da ne podrazumevate da je prazna stolica pored nje nužno slobodna. Takođe, pružićete joj priliku da vas ljubazno odbije ukoliko nije zainteresovana, kao i da vas pozove da sednete pored nje, ukoliko ste joj se dopali.

Visoka ili niska devojka – koju ćete vi startovati?

DA LI SI ZA PLES?

Ovakvim pristupom se poslužite jedino ukoliko imate dovoljno ritma, jer ćete je u tom slučaju zadiviti svojim plesnim veštinama, pa ćete moći da proširite svoju priču eventualno o muzici ili DJ-u koji nastupa u klubu.

Ovo je jedna od najefektnijih startova, jer žene uglavnom đuskaju u klubovima i vole da igraju.

Još nešto, pazite da je ne zgazite u toku plesa.

DA LI MOGU DA TE PONUDIM PIĆEM?

Ovo je jedna od definitivno najučestalijih rečenica kojom započinjemo konverzaciju sa devojkama, što je sasvim logično budući da ih uglavnom upoznajemo u kafićima i klubovima gde svi uživaju u dobrom vinu ili pinjakoladi. Ovo je klasičan start ljubaznog džentlmena.

Saznajte i Ubedljivo najbolji način da je startujete

DA LI ČESTO DOLAZIŠ OVDE? ŠTA MISLIŠ O OVOME…?

Ukoliko imate problem da izaberete knjigu ili čak neki komad garderobe, možda će vam dobro doći da pitate za savet simpatičnu devojku koja se šeta i upravo razleda radnju.

Ukoliko je pitate za izbor i mišljenje na početku konverzaciju, ubrzo ćete shvatiti da je ovo jedan od najjačih startova ikada, a takođe ćete, u zavisnosti od njenog odgovora, ubrzo shvatiti da li želite da nastavite konverzaciju.

IZVINI, DA LI MOŽEŠ DA MI POMOGNEŠ OKO…?

Sjajan način da započnete razgovor sa devojkom koju ste primetili u klubu ili kafiću. Pitajte je za mišljenje o opkladi vaših prijatelja, koja pesma upravo ide (jer vi naravno ne možete da se setite) ili da vam pomogne oko izbora pića.

Zaista želite da je “smuvate”? Izbegnite ove tri greške

Ovim ćete joj pokazati da ste zainteresovani za njeno mišljenje, reakciju ili izvor, a traženje njene asistencije će joj pokazati da vam se dopada.

ZAR NE MISLIŠ DA JE OVO MESTO…?

Ovakav start možete da sprovedete na dva načina. Ukoliko vam se čini da je devojka oduševljena mestom na kome ste je sreli onda je upitajte: “Zar ne misliš da je ovo mesto tako kul, šik, klasično?”.

Pročitajte i  U CARSTVU ČULA: 4 načina da joj pružite najbolji orgazam u životu

Saznajte i Kako da smuvate devojku koja je iznad vaše lige?

Sa druge strane, ako vam ne deluje previše zadovoljno, onda je pitajte da li joj sečini da je ovde dosadno. Jednostavan način da se složite i imate prvu zajedničku temu za razgovor.

IZGLEDAŠ KAO DA SI ZAINTERESOVANA ZA JEDAN UZBUDLJIV RAZGOVOR

Ukoliko ovu rečenicu izgovorite pravim tonom i ispravnim stavom, nasmejaćete je, što ovaj start čini efektnim, jer razbija led i omogućava vam da započnete spontani razgovor o bilo kojoj temi, koja vam se u tom trenutku učini prihvatljivom (hrana, piće, događaj na kome se nalazite).

Otkrijte i 5 neverovatno lakih načina da smuvate prelepu devojku

DA LI BISTE ŽELELI PRATNJU DO…?

Kada uočite da dama šeta sama (do stola, lifta, kafića ili toaleta), lep je gest da joj ponudite pratnju i time učinite da se oseća bezbedno.

U isto vreme, velika je verovatnoća da ona neće dugo šetati sama, pa imate priliku da iskažete sav svoj šarm i probijete led u konverzaciji.

Flert: 4 stvari koje ne smete da zaboravite

VAU, BAŠ MI SE DOPADA TVOJA ODEVNA KOMBINACIJA. ŠTA JE TO?

Većina žena se za grad sprema nekoliko sati, pa će joj mnogo značiti ako muškarac primeti i pohvali njen trud. Ovim malim gestom ćete joj povećati samopouzdanje i naravno pokrenuti razgovor.

Pružajući joj mogućnost da razgovara o modi pokazujete joj da ste zainteresovani za ono što ima da vam kaže, kao i da ste moderan muškarac sa dozom sofisticiranosti.

Otkrijte i 8 tema kojima ćete uništiti i izlazak i sve svoje šanse

UPRAVO SAM POMISLIO DA MORAŠ DA ZNAŠ DA IMAŠ LEP/LEPO…

Svaka žena voli komplimente, tako da je ovo siguran način da započnete konverzaciju sa devojkom koja vam se dopala. Pohvalite njen osmeh, oči ili nos, a možete da se fokusirate i na specifičniji kompliment poput frizure i načina na koji se smeje.

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *