Najbolji seksi pokloni za vašu lepšu polovinu - Men`s Health

Najbolji seksi pokloni za vašu lepšu polovinu

SEKSI DONJI VEŠ

Moj muž mi kupuje različite vrste donjeg veša, od onih u kojima spavam do muških bokserica. To je vrlo pažljivo i seksi” kaže poznati Plejboj model Kendra Vilkinson. Dakle, ne morate nužno da joj kupujete tange, već određeni seksi veš koji vam se dopada i za koji mislite da će se dopasti vašoj devojci.

Saznajte i 8 predloga šta da poklonite devojci za Dan zaljubljenih

LISICE

Ako ste oboje avanturisti u krevetu i volite S&M seks, onda su jedan od najboljih poklona svakako lisice. Zamislite je vezanu, potčinjenu i seksi! Naravno budite nežni i nemojte mnogo da zategnete lisice, da joj ne biste napravili tragove.

MASAŽA

Sigurni smo da će se obradovati ako joj uplatite masažu, ali još bolje je ako joj vi pružite potpuni ugođaj i lepo izmasirate. Kupite sveće, spcijalizovana ulja za masažu, mirišljave štapiće i prionite na posao. Opustite svoju lepšu polovinu, a možete da je obradujete i erotskom masažom koja će zapravo biti predigra koja će prethoditi vrućem seksu.

Sat kao poklon: Imajte na umu ove tri stvari

SEKSI KARTE

Seksi karte možete da nađete u seksi šopu, a mogu da unesu avanturu u vaš seksualni život. Na svakoj karti se nalaze seksi poze, a koju kartu izvučete, tu pozu morate da primenite i u praksi.

ELEKTRIČNI VIBRATORI

Čak 75 procenata žena je priznalo da vole da koriste vibrator sa svojim partnerom. Ako niste do sada eksperimentisali sa seksi pomagalima, pravi je trenutak da joj kupite vibrator i da se dobro zabavite i uživate.

9 predloga šta da poklonite devojci za Novu godinu

ČOKOLADA SA PORUKOM

Kupite joj omiljenu čokoladu i napišite simpatičnu porukicu ili joj kupite bombonjeru i pošaljite na kućnu adresu. Sa stilom i džentlmentski.

Pročitajte i  Njena druga strana

KARTE ZA KONCERT

Pokušajte da pronađete karte za koncert njenog omiljenog benda ili za neko dešavanje, za koje znate da će joj se dopasti. Kupićete je ovim gestom i pokazaćete joj da mislite na nju i njena interesovanja.

MUŠKE MAJICE

Možda nije pravi i nov poklon, ali će je usrećiti ukoliko joj poklonite neki svoj stari duks ili majicu. Volite da je vidite u svojoj majici, zar ne? Još bolja ideja je da joj poklonite majicu sa npr. prvog dejta ili sa nekog događaja na kome ste zajedno bili.

Zablude o seksi igračkama: 5 stvari u koje ne smete da verujete

LED

Najbrži i najefikasniji način da zapalite stvari u spavaćoj sobi jeste da se poigrate ledom. Igrajte igru vatre i vode: stavite led u usta, spustite se ka njenoj genitalnoj regiji, pa je naimenično hladite ledom i grejte određenim toplim napitkom, koji ćete takođe usnama spuštati na njenu kožu.

KAMERA

Svi znamo koliko devojke vole da se nađu ispred objektiva, pa možda nije na odmet da joj kupite kameru. Pogotovo ukoliko ste razmišljali o pravljenje seksi snimka, kamera je najbolje i najbezbednije rešenje, jer svi znamo da telefon možemo da izgubimo mnogo lakše nego kameru, koja će nam više stajati kod kuće.

Saznajte i 5 pravila za snimanje sopstvenog filma

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *