6 završnih koraka pre odlaska na dejt - Men`s Health

6 završnih koraka pre odlaska na dejt

ISPITAJTE TEREN
Ukoliko je alergična na morske plodove, sigurno je nećete voditi u riblji restoran, a ako je vegetarijanac, nije baš dobra ideja da je izvedete na najbolji giros u gradu. Zato je najbolje da unapred saznate šta misli o vašoj ideji i da se na taj način informišete da li je možda alergična na neku hranu i šta preferira.

KONDOM U DŽEPU
Budite pripremljeni i oprezni. Nikada ne znate kako će se sastanak odvijati, a ne želite neprijatna iznenađenja.

PROVERITE NOVČANIK
Pre nego što krenete na sastanak, proverite kojim novcem raspolažete i da li ćete imate dovoljno sredstava da pokrijete sve troškove aktivnosti koje ste isplanirali za večeras. Više se ne čini neophodnim da muškarac mora da plati večeru, ali ipak, većina muškaraca i dalje želi da budu džentlmeni na prvom dejtu, pogotovo ako su oni pitali devojku za dejt.

Pročitajte i: Kako da se obučete za prvi sastanak?

TELEFON
Stavite telefon na vibraciju pre nego što krenete da se vidite sa neodoljivom devojkom. Priznajte, nećete ostaviti baš najbolji utisak ako sve vreme koristite telefon na dejtu ili sa vremena na vreme proverite novosti na Fejsbuku. Ostavite se telefona i uživajte.

ČISTO KUPATILO
Ukoliko ste možda i imali na umu da bi veče moglo da se završi kod vas u stanu, očistite kupatilo pre nego što krenete. Zamislite da prihvati piće kod vas i onda ode do toaleta i zatekne haos. Teško da ćete otići na sledeći sastanak.

POGLEDAJTE SE U OGLEDALO
Poslednje pripreme pre dejta. Obukli ste čistu, ispeglanu odeću, istuširali ste se, stavili omiljeni parfen, isekli nokte, oprali zube. A kakvo je vaše mentalno stanje? Ne trudite se da je impresionirate. Budite ono što jeste. Budite optimistični, ali držite stvari pod kontrolom. Ne očekujte ništa i samo se prepustite.

Pročitajte i  10 razloga zašto ste očajni u flertovanju
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *