Šta smete - a šta nikao ne treba da je pitate o bivšim momcima - Men`s Health

Šta smete – a šta nikao ne treba da je pitate o bivšim momcima

Ne samo da je dozvoljeno da postavite ova pitanja nego bi i trebalo to da uradite: odgovori koje čujete će vam dati bolji uvid u njene stavove, želje i eventualne strahove.

KAKO SI IZGUBILA NEVINOST?

Nedavna studija magazina Journal of Sex and Merital Therapy otkrila je da loš prvi seks može da izazove manjak samopouzdanja u seksu, što može da se odrazi na kasnije seksualne partnere. Bez namere da “gurate nos” tamo gde vam nije mesto i da je zapitkujete o detaljima prvog seksualnog iskustva, ali u želji da otkrijete da li je prvi seks bio traumatično iskustvo za nju ili ne, slobodno joj postavite ovo pitanje, kako biste mogli da joj pomognete da prebrodi eventualne strahove i probleme prouzrokovane prethodnim lošim iskustvima.

Saznajte i 8 tema kojima ćete uništiti i izlazak i sve svoje šanse

ZBOG ČEGA SI SE SVAĐALA SA SVOJIM BIVŠIM DEČKOM?

Ne treba je pitati da vam detaljno priča o svađama sa bivšim partnerom, ali je bitno da imate u vid u to koje stvari će kod nje najčešće izazvati burnu reakciju i pokrenuti svađu. Saznajte iz kojih razloga najbrže plane, da li je u pitanju nesigurnost ili pogrešni prioriteti.

ZBOG ČEGA NAJVIŠE ŽALIŠ?

Žene uglavnom žale za nekim lošim iskustvima u ljubavnom životu, a ona mogu da ostave snažan utisak i uticaj na nju u narednim vezama. Dobro slušajte šta će vam odgovoriti. Ukoliko vam kaže da joj je žao što se nije bolje ponašala prema bivšem dečku, ona verovatno misli “Prema tebi želim da se ponašam bolje nego prema njemu”.

Pročitajte i Pitanja o seksu koja najviše “guglamo”

DA LI SI NEKADA PREVARILA DEČKA?

Studija magazina Archives of Sexual Behavior otkrila je da je jedna od pet žena priznala da je bila neverna. Kao najčešći uzrok prevare se navodi seksualna nekompatibilnost, a čak 49 procenata žena je obelodanilo da su u jednom momentu osetile odsustvo strasti u krevetu. Dakle, ukoliko je ona jedna od devojaka koje su bile neverne u nekom periodu svog pređašnjeg života, obratite pažnju na svoje seksualne apetite i na obostranu kompatibilnost, jer ne želite da se i vama dogodi nešto slično.

Pročitajte i  Najseksipilnije Supermenove devojke svih vremena

KAKO SE ZAVRŠILA TVOJA PRETHODNA VEZA?

Bez imalo namere da zadirete u njenu prošlost, u redu je da joj postavite ovo pitanje, jer će vam odgovor reći mnogo toga o njoj. Veoma je bitan razlog zbog kog se veza završila, kao i ko je okončao tu vezu. Ukoliko je ona raskinula prethodnu vezu, manja je verovatnoća da tu vezu nije prebolela i da postoji mogućnost da će njen bivši dečko biti imaginarna treća osoba u vašoj vezi. Sa druge strane, ukoliko je ona bila ostavljena, imajte malo više razumevanja ukoliko je preplašena i previše stegnuta u vašoj vezi.

Saznajte i 3 potvrđena klišea o vezama

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *