Hrana u krevetu, dobra ili loša stvar? - Men`s Health

Hrana u krevetu, dobra ili loša stvar?

Mnogo parova se odlučuje da “začini” svoj seksualni život sa donošenjem hrane u krevet. Priznaćete ima nešto senzualno u tome dok hranite svoju lepšu polovinu jagodama.

Pročitajte i: Poverenje je afrodizijak

Problem, međutim, leži u tome što taj vaš plan često ne ispadne onako kako ste zamislili, tačnije više napravite haos od vaše posteljine nego što uspete da napravite haotično vreo seks. Pa da li je onda sve vredno rizika, pitali smo našeg eksperta za seks i evo šta nam je ona odgovorila:

“U mom svetu tako nešto je veoma seksi, ali potrebno je da ti i tvoja devojka to procenite sami. Probajte, šta tu ima loše?

Počnite tako što ćete hraniti jedno drugo – bobičasto voće je kao stvoreno za ovako nešto. Zatim prospite nešto lagano i slatko, poput šlaga ili sirupa od čokolade preko njenih grudi.

Ukoliko se odlučite za nešto lepljiviju opciju, poput meda, možda će vam biti teže da ga poližete. Imajte sve to na umu kada se zaputite ka kuhinji. I pokušajte da držite poslastice što dalje od njene „poslastice“ – šećer iritira ženske genitalije.”

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *