Šta kad vas uhvati tokom masturbacije? - Men`s Health

Šta kad vas uhvati tokom masturbacije?

Studije otkrivaju da masturbiranje poboljšava raspoloženje, omogućava vam da potrajete duže u krevetu, a čak smanjuje rizik od raka prostate.

Oprez: 5 znakova da previše masturbirate

Međutim, nijedno od ovih saznanja neće vam pomoći da se spasite blama ili neprijatne situacije kada vas partnerka zatekne u ovoj nezgodnoj situaciji.

Šta da radite? Ovo su neki od najboljih načina da malo olabavite zategnuti trenutak jezive tišine koji kao da traje beskrajno.

“BILO MI JE DOSADNO, PA SAM HTEO MALO DA SE ZABAVIM”

Znamo da ova fraza zvuči otrcano. “Međutim, vaša partnerka će najverovatnije prevrnuti očima i nasmejati se što će neutralizovati nezgodnost situacije”, kaže seksolog Ejmi Levin.

“NISAM ŽELEO DA ME ODBIJEŠ AKO BUDEM HTEO SEKS, PA SAM PREUZEO STVARI U SVOJE RUKE”

Pročitajte i Najzanimljivije tehnike za masturbaciju

Ovo je perfektan izgovor, jer često dolazi do neslaganja u libidu, a parovi nemaju uvek hrabrosti da razgovaraju o svojim seksualnim problemima. Međutim, ako vas uhvati kako se igrate sa svojim drugarom, ovo je super izgovor koji će vas izvući iz situacije.

“Možda će ovo shvatiti lično i postati samosvesna vaše situacije, što će vas oboje ohrabriti na konstruktivnu diskusiju”, kaže Levin.

“MORAO SAM DA SE OSLOBODIM STRESA. BRZO!”

Ovaj izgovor funkcioniše samo zbog nauke. Masturbiranje oslabađa neurehemikalije poput dopamina i oksitocina, koji podižu vašu energiju, poboljšavaju satisfakciju i aktivaraju cenatr za nagradu u vašem mozgu.

Otkrijte i Koliko često masturbirate?

“Dopašće joj se što ste preuzeli odgovornost za svoje uživanje kada ste želeli instant zadovoljstvo”, kaže Levin.

“VOLIM SEKS SA TOBOM, ALI JE PONEKAD I OVO DOBRO”

Time što ste odmah naglasili žudnju za partnerkom i time odagnali svaku sumnju da vas ona ne zadovoljava, pa da morate da masturbirate. Ona će razumeti da je u pitanju drugačije ispoljavanje seksualnosti, a ne da je jedan vid seksa bolji od drugog.

Pročitajte i  Rečima do srca: 10 stvari koje ona najviše želi da čuje

Saznajte i 5 razloga za masturbaciju

“ĆAO! HOĆEŠ DA MI SE PRIDRUŽIŠ?”

“Na ovaj način ćete joj pokazati da se osećate samouvereno u onome što radite i da ste da ste osnaženi i ohrabreni da se pobrinete za svoje želje i zadovoljstvo”, kaže Levin.

Saznajte i Evo kako da uživate u zajedničkoj masturbaciji

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *