3 razloga zašto muškarci nikada neće biti zamenjeni vibratorima - Men`s Health

3 razloga zašto muškarci nikada neće biti zamenjeni vibratorima

NIJE SVE U ORGAZMU
Vibratori mogu ženama da pruže najluđe orgazme, ali to je sve. Ne mogu da flertuju sa njima, da ih poljube, nežno, strastveno, ne mogu da pričaju sa ženama i da im pruže onaj dirty razgovor, vibratori ne mogu da im upute dubok pogled u baru. Orgazmi su super, ali bukvalno sve ostalo, možete samo vi da im pružite.

Pročitajte i: Budite njena seks mašina

SEKSI IGRAČKE SU VAŠI PRIJATELJI
Strah od vibratora je možda u redu kada žene očekuju orgazam isključivo penetracijom. U poslednje vreme, žene ipak žele manuelnu asistenciju. To nije uvreda za vaše sposobnosti, to je samo biologija. Umesto da razmišljate o njima, kao o pretnji i igračkama koje će vas potpuno zameniti, mislite o njima, kao o sredstvu za bolji seksualni odnos i svojevrsnu pomoć.

Pročitajte i: 6 stvari koje možete da naučite od njenih seks igračaka

MUŠKARCI MOGU DA NAUČE ŠTA DEVOJKE VOLE
Za razliku od vibratora, muškarci mogu da nauče šta volite i kako da odreaguju i odgovore na stenjanje i vrištanje žena. Mogu da pročitaju facijalnu ekspresiju bilo da ona govori Nemoj da prestaješ da radiš to što radiš ili Pokušaj nešto drugačije. Još bolje, muškarci imaju tendenciju da se sete šta devojke ili šta nikako ne treba da rade sledeći put.  

Pročitajte i  KONAČNO REŠENA DILEMA: Evo zbog čega muškarci nemaju kost u penisu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *