10 koraka do broja njenog telefona - Men`s Health

10 koraka do broja njenog telefona

POČNITE ŠALOM

Jedan od najvažnijih i najefektnijih načina da započnete konverzaciju sa devojkom koja vam se dopada i da joj privučete pažnju jeste sposobnost da iskažete svoj humor i da je opustite. Dovoljno je samo nekoliko minuta da je zadirkujete i šalite se sa njom, a onda je idealno da pređete na malo ozbiljnije i ličnije teme. Na ovaj način ćete joj pokazati da umete da balansirate između razigranog i ozbiljnog pristupa.

Flert: 4 stvari koje ne smete da zaboravite

NEMOJTE DA SE SMEJETE, VEĆ SE SAMO SMEŠKAJTE

Brojne studije su pokazale da su ženama privlačniji muškarci koji se manje smeju i koji su čak pomalo zamišljeni i ozbiljni u odnosu na muškarce koji se uvek smeju od uva do uva. Smešak se smatra zavodnijim, samopouzdanijim i efektnijim kod ženskog pola.

ORIGINALNI KOMPLIMENTI

Jedan od najboljih načina za uspešan start jeste da joj uputite originalni kompliment. Možda ste pomislili kako imate ima lepe oči ili osmeh, ali to je verovatno čula već bezbroj puta, pa je bolje da osmislite neki bolji kompliment. To može da bude način na koji joj se nabora dok se smeje. To su komplimenti koje žene žele da čuju i koji će učiniti da se da se osećaju mnogo bolje i posebno.

Saznajte: 10 razloga zašto obožavamo kuguarke

ZAPAMTITE MALE STVARI

Muškarci koji obraćaju pažnju na detalje i pamte sitnice će uvek pre osvojiti devojku od manje pažljivih momaka. Dakle, ako ćaskate sa devojkom koju ste tek upoznali, obratite pažnju na sitnice i pokušajte da ih spomenete kasnije u toku razgovora. Na ovaj način ćete im pokazati da ste drugačiji od većine momaka s kojima je pričala.

DAJTE JOJ PROSTORA

Kada momci prilaze devojkama često se plaše da će, ukoliko i na trenutak napuste konverzaciju, ona izgubiti interesovanje. To je potpuno apsolutno pogrešan pristup. Ako sve ide po planu, nemojte da se plašite da je ostavite na trenutak i date joj malo prostora. Samouvereni muškarci se ne plaše da će izgubiti njeno interesovanje i samo im je stalo da provedu kvalitetno vreme i dobro se zabave.

Flert i samopouzdanje: Osvojte svaku koju poželite!

POKAŽITE JOJ DRUGU STRANU

Kao što ona želi da uvidite da je mnogo više od lepog lica i zgodnog tela, tako i vi treba da se potrudite da joj pokažete različite strane svoje ličnosti. Žene vole različite kvalitete kod muškaraca, pa se potrudite da joj pokažete više strana svoje ličnosti.

Pročitajte i  Ove namirnice "ubijaju" vaš seksualni nagon

SMISAO ZA HUMOR

Ako bilo koju ženu pitate za kvalitete koje traži kod muškarca, većina će vam reći da želi duhovitog muškarca pored sebe. Dakle, budite zabavni i duhoviti, ali nemojte da pričate šalu za šalom i usiljeno se trudite da budete duhoviti.

Pričanje viceva nije ono što ovde nazivamo duhovitim, već sposobnost da ne shvatate sve preozbiljno i da možete da vidite i zabavniju stranu svake situacije.

Pročitajte: 6 završnih koraka pre odlaska na dejt

ZAVODITE JE

Jedna stvar koju većina muškaraca zaboravlja ili se plaši da uradi dok flertuje sa devojkom koja mu se sviđa jeste da ubaci malo zavođenja u konvezaciju. Tenzija je veliki afrodizijak i velika stvar da unapredite vaše flertovanje. Opustite se i zadržavajte što duže kontakt očima ili mali smešak na licu. Usporite i omekšajte svoj glas, a sve vreme joj se polako približavajte i dodirujte lagano.

TRIANGLE POGLED

Triangle pogled je najbolja stvar koju možete da uradite kada flertujete sa ženom i kada ste spremni za viši nivo zavođenja. Evo kako funkcioniše: jednom kada ste započeli sa šalom i vidite da stvari idu prilično dobro, pogledajte je prvo u jedno oko, pa u drugo i onda u usne i potom se vratite na oči. Sve ovo završite blagim smeškom. Ako među vama postoji hemija, verujte da će joj proći žmarci duž kičme.

Ako želite poljubac na prvom dejtu, morate da uradite ovo…

NEKA SE OSETI POSEBNOM

Nije tajna da žene žele da se osete posebno, pa je zato veća šansa da imate bolje šanse kod nje ako učiniti da se oseti kao da je jedina devojka u prostoriji.

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *