Pročitajte njen govor tela - Men`s Health

Pročitajte njen govor tela

Zato pažljivije pogledajte kako se ponaša i zaključite sami šta joj je u glavi.

ZENICE
Ako joj se dopadate, njene zenice se šire jer joj je telo programirano da vidi sve što je uzbuđuje. Zato njen mozak daje dužicama informaciju da propuste više svetlosti. Sa proširivanjem obojenog dela oka, daje vam više pažnje. Istraživanja pokazuju da muškarci procenjuju žene sa širim zenicama kao atraktivnije. Vreme je da vas uoči.

TREPAVICE
Zadržite se na njenom pogledu oko minut. Ako trepće više nego inače što je oko 15 puta po minutu, postoji velika verovatnoća da uzima pilule. Žene koje su na kontraceptivnim pilulama trepću i za 32 odsto više u odnosu na one koje to nisu. Zato pokažite svoj najčvršći, najpouzdaniji izraz lica dok gledate u nju. Zbog promena u nivoima hormona, kaže se u istraživanju žene na pilulama više privlače grublji muškarci kao što su oni sa jakim, krutim vilicama.

MOZAK
Ona može da popije koliko i vi ali različito reagujete. Vi ste sve bolje raspoloženi i zabavljate celo društvo a ona se samo blago smeška. Na muškarce i žene alkohol različito deluje. Muškarci gube kočnice a žene postaju smirenije. Ako hoćete da je pokrenete, nemojte dolivati još pića. Umesto toga, pojačajte muziku. Istraživanje kaže da će je muzika srednjeg ili brzog ritma učiniti društvenijom.

STOMAK
Želite da znate da li je dobar ili loš trenutak za početak priče na problematičnu temu? Možete da procenite da li je opuštena po načinu disanja. Ako joj se stomak uvlači svakim udahom, diše plitko iz grudi što ukazuje na stres. Ne prilazite. Ako se njen abdomen i grudi šire sa svakim udisajem, diše dublje i ritmičnije što je znak opuštenosti. Možete da počnete.

NOS
Njeno čulo mirisa je najizoštrenije ujutru. To je dobar razlog da smesta operete zube ali i da je zadivite kulinarskom snalažljivošću. 90 odsto ukusa u stvari čini miris. Iznenadite je doručkom u krevetu koji će se sastojati od vrućeg hleba, banana i naročito koštunjavog voća zbog arome koja po jednom istraživanju povećava protok krvi u vagini. A to može da vas povede u još poneko jutarnje zadovoljstvo.

Pročitajte i  Ljubav preko "žice"

GRUDI
Tokom predigre koža postaje rozikasta na grudima i dekolteu zbog promena u krvnom pritisku i cirkulaciji ali i zbog ubrzanog pulsa i disanja. To je njen diskretan način da vas ohrabri da nastavite sve što već radite. Još jedan znak da je sve kako treba: grudi joj se povećavaju i do 25 odsto kako sve postaje vrelije i ozbiljnije.

LEĐA
Kako se ona približava orgazmu tokom seksa počinje da izvija leđa. Držite je čvrsto oko struka u ovom trenutku, pratite šta radi i ne popuštajte. Držite ritam i intenzitet stimulacije sve dok ne dođe do vrhunca. Vratiće vam kasnije i to mnogo više.

NOKTI
Obratite pažnju na njene prste. Među najsigurnijim znacima anksioznosti ili depresije među ženama je ponašanje koje se ponavlja i fokusira na konkretne delove tela. To je češanje tačno određenog mesta ili grickanje noktiju. Ako je vidite da to radi, ne pritiskajte je i ne prigovarajte da prestane. Tako ćete je samo unervoziti. Nežno joj uzmite ruku, uhvatite je i zadržite u svojoj. Osetićete kako se napetost momentalno povlači.

RUKE
Ako vam se čini da su joj ruke uvek hladne, u pravu ste – skoro 3 stepena su hladnije nego vaše a razlika je veća kad je pod stresom. Žensko telo je programirano da drži torzo toplijim od ekstremiteta. Kako biste joj ugrejali ruke, nemojte da ih masirate. Stavite joj svoju ruku oko struka. Ovo će joj zagrejati torzo i dozvoliti krvi da se vrati u njene ruke.

NEŠTO IZMEĐU
Imate dovoljno informacija o menstrualnom ciklusu partnerke da znate kada da je ostavite na miru. A sada zapamtite: dve nedelje pošto joj počne ciklus,  biće garantovano najpožudnija. Ženska seksualna motivacija je najviša kada ona ovulira. Upozorenje: ovo je takođe period kada najlakše može da zatrudni.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *